ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Απόλλων: Ο παρτενέρ του Γιούστε

Μία από τις συζητήσεις του καλοκαιριού

Ονησίφορος Σταύρου

Ονησίφορος Σταύρου

info@24sports.com.cy

Στις εποχές που ζούμε δεν μπορούμε να μιλήσουμε για το καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, καθώς δεν υπάρχει αγωνιστική δράση και είναι λογικό να μην υπάρχουν θέματα για να σχολιάσουμε.

Μία συζήτηση που θα γίνει το καλοκαίρι είναι και ο παίκτης που θα έρθει στο κέντρο της άμυνας και ουσιαστικά θα αποτελέσει τον παρτενέρ του Γιούστε, εάν και εφόσον επιλεγεί πλάνο με τετράδα στην άμυνα.

Η προσθήκη αυτή θεωρείται πολύ σημαντική στον προγραμματισμό του καλοκαιριού

Βέβαια, στο ρόστερ αυτή την στιγμή υπάρχουν ο Σάλαϊ, που έδειξε πολύ καλά στοιχεία και του χρόνου αναμένεται να είναι ακόμα καλύτερος, αλλά και ο Σελίμοβιτς.

Τα καλά παιχνίδια του Ούγγρου βέβαια, ήταν με τριάδα στην άμυνα, όπως και του Σελίμιβιτς. Υπάρχει και ο Χάμπος για το κέντρο της άμυνας, που μπορεί να παίξει καλά και σαν στόπερ, αλλά θα ανοίξουμε την ίδια ιστορία.

Συνεπώς, είναι δεδομένη η απόκτηση ενός έμπειρου και ποιοτικού στόπερ, από την στιγμή που ο Ρομπέρζ βρίσκεται εκτός πλάνων εδώ και καιρό, παρόλο που έχει συμβόλαιο για ακόμη δύο χρόνια.

Η προσθήκη αυτή θεωρείται πολύ σημαντική στον προγραμματισμό του καλοκαιριού, καθώς θα αναστηλώσεις ξανά την αμυντική λειτουργία της άμυνας, όταν διαθέτεις δύο καλούς και ποιητικούς στόπερ στο ρόστερ σου.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Τελευταία Ενημέρωση

X