ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Απόλλων: Ο Νασιμέντο «φέρνει» στόπερ

Πώς διαμορφώνεται το χειμερινό μετεγγραφικό πλάνο

Με τον Ουέλιγκντον Νασιμέντο να αποχωρεί από τον Απόλλωνα μετά από λύση της συνεργασίας των δύο πλευρών κοινή συναινέσει και με τον Γιώργο Μαλεκκίδη να είναι εδώ και καιρό εκτός λόγω σοβαρού τραυματισμού (χάνει τη σεζόν), θα γίνει το αναμενόμενο.

Ποιό είναι αυτό; Η απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού, για να προστεθεί μία αξιόλογη επιλογή με ποδοσφαιριστή ο οποίος θα έχει τα φόντα να αγωνιστεί και ως βασικός.

Υπενθυμίζουμε πως ο Απόλλωνας τη δεδομένη στιγμή έχει τους Βαλεντίν Ρομπέρζ, Φάνο Κατελάρη και Βουκασίν Γιοβάνοβιτς για «καθαρόαιμους» στόπερ, όμως, με τις τιμωρίες και τους τραυματισμούς (συν ο κορωνοϊός) να είναι ατυχίες που συμπεριλαμβάνονται στο… παιχνίδι, ήταν λογικό πως οι κυανόλευκοι θα επιδίωκαν την απόκτηση ενός ακόμη παίκτη για την «καρδιά» της οπισθοφυλακής του.

Μέχρι προσφάτως δεν υπήρχε βεβαιότητα ότι θα αποκτηθεί κεντρικός αμυντικός, παρά μονάχα γίνονταν σκέψεις, διότι τι χειμερινό μετεγγραφικό πλάνο άλλαζε συνεχώς και πιθανόν να συνεχίσει να διαφοροποιείται όσο ακόμη «τρέχει» ο Ιανουάριος.

Στον Απόλλωνα κάτι καλό θα έχουν εντοπίσει για να αποδεσμεύσουν τον Νασιμέντο και είναι πιθανόν μέσα στις επόμενες ημέρες να σκάσει η δεύτερη ανακοίνωση μετεγγραφής παίκτη, μετά από τον Ολεξάντρ Νογιόκ, ενώ υπενθυμίζουμε ότι έχει επανεγγραφεί ο Νικολά Ντιγκινί.

Ανοικτό και για τέταρτη προσθήκη

Όταν αποκτηθεί κεντρικός αμυντικός, θα μένει μία μετεγγραφή για θέση που ακόμη δεν γνωρίζουμε αν θέλουν στον Απόλλωνα να πάρουν παίκτη. Είτε θα εγγραφεί ο Γιώργος Ποντικός, είτε θα διαγραφεί άλλος ένας ξένος/κοινοτικός καταλόγου α’ για να έλθει άλλος. Εκτός κι αν οι κυανόλευκοι πάνε σε λύση καταλόγου β’. Υπενθυμίζουμε ότι ο Ντιγκινί πήρε τη θέση του Γκιόργκι Παπουνασβίλι και ο Νογιόκ αυτήν του Λούκα Στορ που έχει διαγραφεί, ενώ φευγάτος μετά από την αποχώρηση του Νασιμέντο, συνεχίζει να είναι ο Σάσα Μάρκοβιτς.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Τελευταία Ενημέρωση