ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Απόλλων: Λύση μέσω... Περιστερώνας

Το ενδιαφέρον της Δόξας διευκολύνει τους πρωταθλητές με την περίπτωση του Νογιόκ

24sports team

info@24sports.com.cy

H υπεραριθμία που υπάρχει τη δεδομένη στιγμή στο έμψυχο δυναμικό υποχρεώνει τους ανθρώπους του Απόλλωνα να βρουν τρόπους να αποφορτίσουν το ρόστερ και ένας από αυτούς είναι και η παραχώρηση ποδοσφαιριστών σε άλλες ομάδες με τη μορφή δανεισμού.

Ένας από τους παίκτες που δεν περιλαμβάνεται στα πλάνα του Αλεξάντερ Τσόρνιγκερ για τη νέα σεζόν είναι και ο Ολεκσάντρ Νογιόκ. O Oυκρανός μεσοαμυντικός διατηρεί συμβόλαιο με τους πρωταθλητές για ένα ακόμα χρόνο, όμως με τα υφιστάμενα δεδομένα θεωρείται απίθανο να παραμείνει στο ρόστερ της ομάδας και του χρόνου.

Την προσπάθεια του Απόλλωνα να απαλλαγεί από το συμβόλαιο του Νογιόκ ενδέχεται να διευκολύνει η Δόξα. Η ομάδα της Κατωκοπιάς ενδιαφέρεται για την απόκτηση του ποδοσφαιριστή και σύμφωνα με τις πληροφορίες προτίθεται να κινηθεί για την απόκτησή του, κατά πάσα πιθανότητα με τη μορφή δανεισμού.

Πάντως, εάν ο Ουκρανός τα βρει με τον Απόλλωνα για πρόωρη λύση της συνεργασίας τους και μείνει ελεύθερος, δεν αποκλείεται να μπουν κι άλλες κυπριακές ομάδες στο παιχνίδι για την απόκτησή του.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Τελευταία Ενημέρωση