ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Απόλλων: Για αποφόρτιση... και δανεισμοί

Πιθανό το σενάριο οι πρωταθλητές να παραχωρήσουν ποδοσφαιριστές με τη μορφή δανεισμού

24sports team

info@24sports.com.cy

Ο προγραμματισμός του Απόλλωνα βρίσκεται σε εξέλιξη με τον Αλεξάντερ Τσόρνιγκερ, τον Πέτρο Κονναφή και τους συνεργάτες τους να αξιολογούν συνεχώς περιπτώσεις. Όπως δήλωσε ο εκπρόσωπος τύπου της ομάδας, έχουν αξιολογηθεί θετικά δύσκολες περιπτώσεις τις οποίες οι πρωταθλητές προσπαθούν να κλείσουν.

Παράλληλα όμως υπάρχει το θέμα των αποχωρήσεων καθώς ήδη στον κατάλογο Α υπάρχουν 18 ποδοσφαιριστές. Αυτό πρακτικά σημαίνει πως ο Απόλλωνας θα πρέπει να απαλλαγεί από αρκετούς ποδοσφαιριστές που δεσμεύονται με συμβόλαιο για τη νέα σεζόν καθώς στο πρωτάθλημα Κύπρου επιτρέπονται 15 ξένοι - κοινοτικοί.

Ήδη υπάρχουν ποδοσφαιριστές στο ρόστερ οι οποίοι δεν υπολογίζονται για τη νέα σεζόν με την ονοματολογία των αποχωρήσεων να έχει ξεκινήσει εδώ και καιρό. Επί της ουσίας οι πρωταθλητές έχουν δυο δρόμους με τον πρώτο να αφορά καταβολή αποζημίωσης και λύση της συνεργασίας ή τον δανεισμό σε άλλες ομάδες. Για την ώρα συγκεκριμένη πρόταση δεν υπάρχει όμως ενδιαφέρον για ποδοσφαιριστές απ’ το ρόστερ υπάρχει και δεν αποκλείεται να προκύψει δανεισμός σε άλλες ομάδες εντός του νησιού.

Η αποφόρτιση πάντως του ρόστερ είναι αναγκαία και με τον ένα ή τον άλλο τρόπο θα συμβεί, καθώς το μεταγραφικό πλάνο του Απόλλωνα προβλέπει επιπλέον κινήσεις.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Τελευταία Ενημέρωση