ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Απόλλων: Λαχανιασμένος

Αυτό το ψυχολογικό άδειασμα, το λαχάνιασμα και η εξουθένωση πρέπει να αποτελέσουν άμεσα παρελθόν

Ήττα με τον χειρότερο τρόπο ήταν αυτή απόψε για τον Απόλλωνα. Η ομάδα ερχόταν από τις τρεις σερί ήττες (με όποιο τρόπο και αν ήρθαν αυτές) και απόψε δέχθηκε την τέταρτη κάτι που πάνε 8 χρόνια να συμβεί (ΔΕΣ ΕΔΩ).

Αυτή τη στιγμή η χρονιά μοιάζει δύσκολη και ο στόχος που δεν ήταν άλλος απ’ το πρωτάθλημα απομακρύνεται για τα καλά. Η ομάδα είναι λαχανιασμένη και μένει πίσω και αν κερδίσει η Ανόρθωση τότε θα μιλάμε για 11 βαθμούς. Ναι δρόμος σαφώς και υπάρχει αλλά έχεις τρεις ομάδες μπροστά σου και τα προβλήματα πληθαίνουν.

Η υπερπροσπάθεια και το μεγάλο σερί είχαν αναπτερώσει τις ελπίδες της ομάδας, όμως φαίνεται πως τώρα υπάρχει ένα ψυχολογικό άδειασμα. Το να δέχεσαι τρία τέρματα στις καθυστερήσεις δεν είναι επιτρεπτό και καλά τα είπε ο Σωφρόνης στη διάσκεψη τύπου.

Το χειρότερο όμως είναι πως η ομάδα είναι λαχανιασμένη, κουρασμένη, εξουθενωμένη. Απουσιάζουν παίκτες απ’ το ρόστερ και αυτό βγάζει μάτια. Ένας ηγέτης τύπου Ρομπέρζ δεν ήρθε στη φετινή χρονιά (έστω τον Γενάρη αφού ο Γάλλος ήταν στο ρόστερ πιο πριν), ενώ ο Σακέτι δεν είναι ο ίδιος με άλλα χρόνια. Οι μεταγραφές του Γενάρη ήρθαν για να δώσουν λύσεις και ανάσες, και θα το πράξουν όμως ακόμη φαίνεται να υπάρχουν κενά.

Τώρα όμως αυτό που πρέπει να κάνει ο Απόλλωνας είναι να δει την επόμενη μέρα. Με καθαρό μυαλό και ψυχραιμία να βρει τον εαυτό, γιατί αυτό το ψυχολογικό άδειασμα, το λαχάνιασμα και η εξουθένωση πρέπει να αποτελέσουν άμεσα παρελθόν.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Τελευταία Ενημέρωση

X