ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Απόλλων: Κατάρρευση που τον παίρνει 8 χρόνια πίσω

Ο Φεβρουάριος αποδεικνύεται ένας μήνας καταραμένος για την ομάδα της Λεμεσού

24sports team

24sports team

info@24sports.com.cy

Η κατρακύλα του Απόλλωνα στο πρωτάθλημα συνεχίζεται. Η ομάδα της Λεμεσού δεν λέει να σηκώσει κεφάλι. Η νέα ήττα από τον ΑΠΟΕΛ ήταν η τέταρτη συνεχόμενη η οποία μάλλον ψαλιδίζει και τις όποιες ελπίδες είχαν οι «κυανόλευκοι» για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Η διαφορά από την πρώτη θέση παρέμεινε στους οκτώ βαθμούς είναι πολύ πιθανό να πάει σε διψήφιο νούμερο την Κυριακή.

Ο Απόλλωνας έπαιζε σήμερα ουσιαστικά ένα από τα τελευταία του χαρτιά για τον τίτλο όμως δεν παρουσιάστηκε συνεπής στο ραντεβού του. Η ομάδα της Λεμεσού κατέρρευσε στα τελευταία στάδια του αγώνα, δίνοντας την ευκαιρία στον ΑΠΟΕΛ να πετύχει μαζεμένα γκολ και να δώσει διαστάσεις θριάμβου στη νίκη του.

Ο Φεβρουάριος αποδεικνύεται ένας μήνας καταραμένος για την ομάδα της Λεμεσού η οποία χάλασε σε αυτό το διάστημα ότι είχε κτίσει προηγουμένως με κόπο και μόχθο. Αυτό που βιώνουν στον Απόλλωνα στις τελευταίες 15 μέρες είναι κάτι το πρωτόγνωρο. Για να βρούμε τέσσερις συνεχόμενες ήττες του Απόλλωνα στο πρωτάθλημα θα πρέπει να πάμε πίσω οκτώ ολόκληρα χρόνια.

Συγκεκριμένα τη σεζόν 2011-12 ο Απόλλωνας είχε καταγράψει τέσσερις ήττες στη σειρά, έχοντας στον πάγκο του τον Στοϊκίτσα (στις 2 πρώτες ήττες) και τον Χάγκεν Ρεκ (στις 2 τελευταίες ήττες). Τότε, η ομάδα της Λεμεσού είχε τερματίσει στην 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Το κλίμα στις τάξεις της ομάδας είναι βαρύ κι ασήκωτο όμως οι «κυανόλευκοι» θα πρέπει να βρουν τη δύναμη να σηκώσουν κεφάλι και να σταματήσουν αυτή την κατρακύλα. Ο Απόλλων οφείλει να μαζέψει τα κομμάτια του και να παλέψει μέχρι τέλους και όπου τον βγάλει.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Τελευταία Ενημέρωση

X