ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Απόλλων: Κοντά και σε επιθετικό

Πράσινο φως για Λάζαρο

Ονησίφορος Σταύρου

Ονησίφορος Σταύρου

info@24sports.com.cy

Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος βρίσκεται στην Κύπρο και πέρασε χθες τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, ενώ ξεναγήθηκε και στις εγκαταστάσεις του Απόλλωνα.

Ο 33χρονος διεθνής επιθετικός ιατρικά είναι μια χαρά, κάτι που ήξεραν στην ομάδα της Λεμεσού πριν έρθει στην Κύπρο, καθώς είχαν πάρει την απαραίτητη ενημέρωση από τον Ολυμπιακό Πειραιώς.

Όμως, του έκαναν εξειδικευμένες ιατρικές εξετάσεις και διαπίστωσαν ότι είναι καλά, μετά τον τραυματισμό που πέρασε τον τελευταίο διάστημα. Από την στιγμή που είναι μια χαρά, σήμερα θα γίνει η καθοριστική συνάντηση με τον πρόεδρο Νίκο Κίρζη.

Ο παίκτης είναι θετικός για να συνεχίσει την καριέρα του στον Απόλλωνα, ενώ τον ικανοποίησε και η πρόταση των «κυανόλευκων» για να μπει στην διαδικασία να έρθει στην Κύπρο.

Η λογική λέει ότι εκτός συγκλονιστικού απροόπτου σήμερα θα επικυρωθεί η συμφωνία και ο Λάζαρος να βάλει την υπογραφεί του σε συμβόλαιο συνεργασίας με τον Απόλλωνα.

Από ‘κει και πέρα, τα θέματα τρέχουν και η ομάδα της Λεμεσού είναι κοντά στην ολοκλήρωση της απόκτησης και επιθετικού περιοχής.

Λέγαμε τις τελευταίες ημέρες ότι ο Απόλλωνας θέλει να φέρει ακόμη ένα επιθετικό και φαίνεται ότι ο στόχος εντοπίστηκε και οι επαφές βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο.

Δεν καταφέραμε να μάθουμε περισσότερα πράγματα για τον επιθετικό, αλλά παρά μόνο ότι έχει εντοπιστεί και ότι είναι κοντά σε συμφωνία.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Τελευταία Ενημέρωση

X