ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Απόλλων: «Κάνουμε τεστ κάθε 72 ώρες»

Δηλώσεις του επί του τύπου εκπρόσωπου του Απόλλωνα

Κρούσμα κορωνοϊού βρέθηκε χθες στον Απόλλωνα, το οποίο αφορά άτομο που εργάζεται ως υποστηρικτικό προσωπικό. Η χθεσινή προπόνηση σύμφωνα και με την ενημέρωση απ’ τον επίσημο Απόλλωνα αναβλήθηκε. Στο πλαίσιο αυτό ο επί του τύπου εκπρόσωπος του Απόλλωνα, Φανούριος Κωνσταντίνου, παραχώρησε δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM 95.0 και την εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι», με τους Δημήτρης Χριστοφόρου και Δημήτρη Βρουλλίδη.

Τα κυριότερα σημεία:

Για το κρούσμα: «Το συναίσθημα είναι διαφορετικό γιατί δεν ήρθε από εξωτερικό όπως έγινε με τον Ντένιτς. Σταθήκαμε τυχεροί στην ατυχία μας γιατί πλέον είναι αναπόφευκτο και έχει ξεφύγει το θέμα. Έτυχε να είναι σε ένα μέλος της ομάδας μας ο οποίος ήταν πάντοτε με το γράμμα του νόμου. Αισθάνθηκε ο ίδιος πως κάτι δεν πήγαινε καλά και δεν ήρθε σε επαφή με κανένα. Είχαμε χθες το καθιερωμένο μας τεστ, κάνουμε κάθε 72 ώρες για να προλάβουμε ότι μπορούμε. Όταν πήγε εκεί αντιλήφθηκε πως κάτι δεν πήγαινε καλά, πήγε στο σπίτι και τα αποτελέσματα έδειξαν πως είχε νοσήσει. Θα περάσουμε από επαναληπτικά τεστ την Κυριακή. Απολυμάνθυκε πλήρως δυο φορές όλο το προπονητικό κέντρο και από εκεί και πέρα όλα τα μέλη θα έχουν καθημερινή κλινική παρακολούθηση. Ευχόμαστε στο μέλος μας καλή ανάρρωση και ταχεία επιστροφή στα καθήκοντα του».

Για το ότι δεν θα έχει κόσμο: «Είναι σύνηθες φαινόμενο να έχουμε ελάχιστους οπαδούς. Είναι δύσκολο και τα παιχνίδια με λιγοστό κόσμο είναι περίεργα, χωρίς ρυθμό. Είναι δύσκολο παιχνίδι και θα πρέπει να πάμε προετοιμασμένοι».

Για τους αμφίβολους: «Υπάρχουν ακόμη τρεις προπονήσεις και θα πρέπει να δούμε το Σάββατο τι θα συμβεί για να μπορούμε να πούμε ποιοι επιστρέφουν και ποιοι όχι. Κάποιοι είναι σε πιο καλό βαθμό αγωνιστικής ετοιμότητας και θα το δούμε».

Για τον Σάλαϊ: «Αν δείτε και μέσα απ’ την σημερινή ανάρτηση που είχαμε για τα παιχνίδια του Nation League, έχει επιλεχθεί στην κορυφαία ενδεκάδα μαζί με μεγάλα ονόματα όπως ο Λεβαντόφσκι ο Έρικσεν και άλλοι. Συνεχώς βελτιώνεται και αυτό του δίνει αυτοπεποίθηση. Είναι πολύ προσγειωμένος και ξέρει τη διαδρομή που πρέπει να ακολουθήσει και σίγουρα δεν θα αδικηθεί. Έχουν ένα ιστορικό παιχνίδι τον Νοέμβρη και να τα καταφέρουν να πάρουν πρόκριση στο Euro τότε θα εκπληρώσουμε το πλάνο μας».

Για την επιτροπή δεοντολογίας και αν υπάρχει κάτι νεότερο: «Πολλά πράγματα έχουν τροχοδρομηθεί αλλά αυτό που έχουμε στη σκέψη μας είναι μόνο ο αγώνας της Δευτέρας».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Τελευταία Ενημέρωση