ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Απόλλων: Καμία ανησυχία

Από το Ισπανικό δημοσίευμα

Νέα δημοσιεύματα στην Ισπανία, εμπλέκουν τον Απόλλωνα σε σκάνδαλό για φοροδιαφυγή και ξέπλυμα «μαύρου» χρήματος, με εικονικές μεταγραφές στο ποδόσφαιρο.

Πρόκειται για νέα μεγάλη επιχείρηση της αστυνομίας στην Ισπανία με την κωδική ονομασία «Λανιγάν», που έχει να κάνει με τη δράση του γνωστού ατζέντη Φαλί Ραμαντανί που κατηγορείται για ξέπλυμα ποσού που φτάνει στα €10εκ. μέσα από εικονικές μεταβιβάσεις ποδοσφαιριστών.

Όπως αναφέρεται σχετικά, ρόλο κλειδί για την υπόθεση έπαιξε η Κυπριακή ομάδα. (Δες εδώ το χθεσινό μας ρεπορτάζ).

Η αλήθεια είναι ότι έχουν εμπλέξει αρκετές φορές τον Απόλλωνα σε τέτοιου είδους δημοσιεύματα, αλλά ποτέ δεν αποδείχτηκε το παραμικρό.

Μάλιστα, έχει δεχτεί αρκετούς ελέγχους τα τελευταία χρόνια και έχουν ελεγχτεί τα λογιστικά τους βιβλία από τις αρμόδιες επιτροπές, τόσο της ΦΙΦΑ, όσο και της ΟΥΕΦΑ.

Επίσης, βρισκόταν υπό παρακολούθηση για κάποιο διάστημα και δεν βρέθηκε κάτι που να ενοχοποιεί την ομάδα. Ως εκ τούτου, περνούσε τα κριτήρια της ΟΥΕΦΑ και έπαιζε κανονικά στην Ευρώπη.

Συνεπώς, δεν υπάρχει καμία ανησυχία για να δημοσιεύματα και πιο συγκεκριμένα για την ερεύνα που βρίσκεται σε εξέλιξη στην Ισπανία.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Τελευταία Ενημέρωση

X