ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Έρευνα κατά Ραμαντανί, σύνδεση με Κύπρο!

Τι αναφέρουν δημοσιεύματα

Νέα μεγάλη επιχείρηση της αστυνομίας στην Ισπανία με την κωδική ονομασία «Λανιγάν», που συνδέει με διαφθορά το κυπριακό ποδόσφαιρο, φέρνει στο φως η εφημερίδα «El Pais» επικαλούμενη πληροφορίες και της Κυριακάτικης εφημερίδας «Ultima Hora».

Σύμφωνα με το τι δημοσιεύεται, η επιχείρηση αυτή πάει πίσω στο 2017 και έχει να κάνει με τη δράση του γνωστού ατζέντη Φαλί Ραμαντανί που κατηγορείται για ξέπλυμα ποσού που φτάνει στα €10εκ. μέσα από εικονικές μεταβιβάσεις ποδοσφαιριστών. Όπως αναφέρεται σχετικά, ρόλο κλειδί για την υπόθεση έπαιξε ομάδα της Κύπρου.

Ο Ραμαντανί έχει μεταφέρει αρκετούς ποδοσφαιριστές στην πρώτη κατηγορία της Ισπανίας, με κορυφαίο τον Λούκα Γιόβιτς που είναι τώρα στη Ρεάλ και «ξέπλεναν» τα χρήματα μέσα με την αγορά πολυτελών κατοικιών στη Μαγιόρκα.

Ο Ραμαντανί είναι υπό έρευνα μαζί με άλλα τέσσερα πρόσωπα, το συνεργάτη του Νίκολα Νταμίανακ και τις γυναίκες τους, από πράκτορες της κεντρικής ομάδας ενεργειών της ισπανικής αστυνομίας, τη Europol και το τμήμα φορολογίας της Ισπανίας.

Με ανακοίνωση που εξέδωσε το Υπουργείο εσωτερικών της Ισπανίας ενημέρωσε πως οι έρευνες είναι ακόμα σε εξέλιξη. Αφορμή για να ξεκινήσει η έρευνα, στάθηκαν οι αποκαλύψεις των football leaks επί του θέματος.

Α Κατηγορία: Τελευταία Ενημέρωση

ΑΕΛ: Κι όμως, δίνει κι αυξήσεις

ΑΕΛ: Κι όμως, δίνει κι αυξήσεις

Για μια εξάδα παικτών όχι μόνο δεν θα έχει «ψαλίδι», αλλά αντίθετα θα τους γίνει αύξηση στον μισθό τους
Δημήτρης Βρουλλίδης
 |  ΑΕΛ
X