ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Απόλλων: Η μάχη του άξονα

Σκέψεις και επιλογές ενόψει του μεγάλου ντέρμπι

Ονησίφορος Σταύρου

Ονησίφορος Σταύρου

info@24sports.com.cy

Μία μέρα πριν από το μεγάλο ντέρμπι με την ΑΕΛ και στον Απόλλωνα ολοκληρώνουν σήμερα την προετοιμασία τους με απογευματινή προπόνηση στο Αθλητικό Κέντρο της ομάδας στο Κολοσσι.

Συνήθως σε ένα ντέρμπι, κρίνεται από την συνολική παρουσία της ομάδας, αλλά κυρίως από τις μάχες της μεσαίας γραμμής. Εκεί γίνονται οι περισσότερες μονομαχίες και η ομάδα που θα επικρατήσει, έχει το πάνω… χέρι στο παιχνίδι.

Αυτό ισχύει στον απόλυτο βαθμό και στο αυριανό ντέρμπι. Οπόταν η παρουσία των παικτών που θα παίξουν στον άξονα θα κρίνει πράγματα στο παιχνίδι. Έτσι, ο Γιάννης Πετράκης θα προσπαθήσει να κάνει τις καλύτερες δυνατές επιλογές για αυτό το παιχνίδι

Δεδομένη θεωρείται η παρουσία του Ντένιτς, καθώς είναι ο πιο σταθερός παίκτες από όλους που αγωνίζονται στον άξονα. Για την άλλη θέση, περισσότερες πιθανότητες συγκεντρώνει ο Σακέτι, ο οποίος είναι απόλυτα έτοιμος.

Στο Αρένα δεν ξεκίνησε το παιχνίδι, καθώς προερχόταν από τραυματισμό και δεν υπήρχε λόγος να αρχίσει τον αγώνα. Βεβαίως, υπάρχουν οι επιλογές του Χάμπου και του Μάρκοβιτς.

Συνεπώς, δεν πρέπει να θεωρήσουμε δεδομένες τις παρουσίες του Ντένιτς και του Σακέτι για την ενδεκάδα. Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο Ντιγκινί θα έχει ένα ελεύθερο ρόλο και τις περισσότερες φορές θα κινείται μπροστά από τους δύο ανασταλτικούς μέσου, ενώ θα πλαισιώνει ταυτόχρονα τον επιθετικό.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Ονησίφορος Σταύρου

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Τελευταία Ενημέρωση