ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Απόλλων: Η επιτακτική ανάγκη ενίσχυσης

Οι «κυανόλευκοι» αναχωρούν αύριο για την Αυστρία και υπάρχουν βασικές εκκρεμότητες για την συμπλήρωση του ρόστερ

Ονησίφορος Σταύρου

Ονησίφορος Σταύρου

info@24sports.com.cy

Αύριο ο Απόλλωνας αναχωρεί για την Αυστρία για το βασικό μέρος της προετοιμασίας, όπου περιλαμβάνει και τα φιλικά παιχνίδια για να μονταριστεί καλύτερα η ομάδα. Στην αποστολή θα βρίσκονται και οι τρεις διεθνείς που πήραν άδεια, Βασιλείου, Πίττας και Σπόλιαριτς, αλλά και ο Χάμπος Κυριακού που θα συνεχίσει το πρόγραμμα αποκατάστασης.

Ανάμεσα τους και τα μεταγραφικά αποκτήματα, Μολ, Αγκίρε, Μπεσάτ και ο νεαρός τερματοφύλακας, Σαμού Βολοτίνεν που ανακοινώθηκε χθες και επίσημα. Βέβαια, απομένουν αρκετές προσθήκες ακόμη, έτσι ώστε να συμπληρωθεί το ρόστερ.

Και μπορεί ο Απόλλωνας να έχει παίκτες αυτή την στιγμή για να συγκροτήσει μία καλή ενδεκάδα, αλλά για να μπορείς να ελπίζεις σε κάτι καλό στην Ευρώπη θα πρέπει να συμπληρωθούν άμεσα οι εκκρεμότητες που υπάρχουν. Αν μη τι άλλο οι βασικές εκκρεμότητες.

Ο αντικαταστάτης του Ρομπέρζ, ο παίκτης του άξονα, ο εξτρέμ, αλλά και ο επιθετικός. Αυτούς θα πρέπει να τους έχει το συντομότερο, έτσι ώστε να κάνουν σωστή προετοιμασία και να ενσωματωθούν στην ομάδα.

Είναι αυτοί που θα δώσουν το κάτι παραπάνω και θα αλλάξουν τον Απόλλωνα σε σχέση με πέρσι. Για τους υπόλοιπους παίκτες, τους νεαρούς που θα εγγραφούν στον β’ κατάλογο δεν υπάρχει και τόση μεγάλη ανάγκη, διότι θα έρθουν για να δώσει επιπλέον λύσεις.

Όπως ο παίκτης που θα έρθει για να δώσει ανάσες στον Πέδρο, αυτός που θα πλαισιώσει τον βασικό επιθετικό και τον Ζελάγια, αλλά και ο επιπλέον ποδοσφαιριστής για τα άκρα της επίθεσης. Αυτές είναι σημαντικές προσθήκες, αλλά δεν χάθηκε ο κόσμος εάν καθυστερήσουν να έρθουν. Για τους υπόλοιπους δεν πρέπει να υπάρξει άλλη καθυστέρηση.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Τελευταία Ενημέρωση

X