ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Απόλλων: Σε κομβικό σημείο…

Ο τίτλος περνά από το «Αντώνης Παπαδόπουλος»

Ονησίφορος Σταύρου

Ονησίφορος Σταύρου

stravrouo@sppmedia.com

Ένα μεγάλο ντέρμπι έχει μπροστά την Δευτέρα ο Απόλλωνας, ο οποίος θα αντιμετωπίσει την Ανόρθωση στο «Αντώνης Παπαδόπουλος».

Μετά την χθεσινή νίκη της ΑΕΛ, η απόσταση από την κορυφή πήγε στους τέσσερις βαθμούς και ενδεχομένως να πάει και στους πέντε, εάν κερδίσει η Ομόνοια αύριο.

Οπόταν, το ντέρμπι της Δευτέρας είναι πολύ καθοριστικό για την μετέπειτα πορεία της ομάδας στο πρωτάθλημα, καθώς θα πρέπει να κερδίσει για να διατηρηθεί κοντά στις πρώτες θέσεις

Σίγουρα, εάν χάσει δεν θα είναι το τέλος του κόσμου, αλλά θα δυσκολεύσουν πάρα πολύ τα δεδομένα. Ενώ, εάν κερδίσει θα πάρει μεγάλη δυναμική για την συνέχεια.

Συνεπώς, ο τίτλος περνά από το «Αντώνης Παπαδόπουλος» καθώς η «αρχή είναι το ήμισυ του παντός». Μια καλή αρχή θα σπρώξει την ομάδα προς την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Το ευχάριστο για την τεχνική ηγεσία είναι ότι δεν έχει να αντιμετωπίσει αγωνιστικά προβλήματα και θα έχει όλους τους παίκτες στην διάθεση της, εκτός από τους τιμωρημένους Σακέτι και Μπένσιοπ.

Ο Γιάννης Πετράκης ενδέχεται κάνει κάποιες αλλαγές στην ενδεκάδα, καθώς επιστρέφουν οι Ντιγκινί, Γιαννιώτας και Γιούστε.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Ονησίφορος Σταύρου

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Τελευταία Ενημέρωση