ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
24 sports

Απόλλων: Γκούλα... και μετά προσθαφαιρέσεις

Αφού γίνει επίσημο του Σλοβάκου θα ακολουθήσουν αλυσιδωτές εξελίξεις

Κωνσταντίνος Νικολάου

Κωνσταντίνος Νικολάου

nikolaouk@sppmedia.com

Θέμα χρόνου είναι η επισημοποίηση της πρόσληψης του Σλοβάκου προπονητή, Αντριάν Γκούλα, από τον Απόλλωνα, με τον 48χρονο προπονητή να αποτελεί εκτός συγκλονιστικού απροόπτου τον διάδοχο του Πάμπλο Ματσίν. Ο Σλοβάκος έχει ήδη φτιάξει μια πρώτη εικόνα για το ρόστερ των «κυανολεύκων» και αφού ανακοινωθεί, σε συνεννόηση με τους υπεύθυνους προγραμματισμού… θα σηκώσει μανίκια με στόχο το κτίσιμο μιας ανταγωνιστικής ομάδας.

Μέχρι στιγμής το μοναδικό φιρμάνι που είδε το φως της δημοσιότητας, σχετικά με την πρώτη ομάδα, αφορούσε τη ενεργοποίηση της ρήτρας του Πέδρο Μάρκες (συμβόλαιο έως το 2026). Εξέλιξη απόλυτα θετική για τη Λεμεσιανή ομάδα, που με αυτόν τον τρόπο κράτησε έναν από τους κορυφαίους της παίκτες για φέτος.

Ο Πορτογάλος ωστόσο αποτελεί μόνο την αρχή, αφού δεδομένα θα γίνουν και πάλι πολλές αλλαγές στο ρόστερ. Προσθήκες και αποχωρήσεις θα «αγγίξουν» σίγουρα διψήφιο αριθμό, με την αρχή να γίνεται με τους παίκτες οι οποίοι δεν θα ανανεώσουν κι ενώ το συμβόλαιο τους λήγει.

Σε αυτή την κατηγορία βρίσκονται μεταξύ άλλω οι Μπαγκενγκά, Σιέλβικ, Φιλιώτης και Πειμπέρνς, για τους οποίους φαίνεται να είναι ειλημμένη η απόφαση για να φύγουν. Παραμένει το ερωτηματικό για τον Βαλμπουενά, ενώ φαίνεται πως δεν έκλεισε οριστικά ακόμη του Εκπολό για τον Απόλλωνα.

Από εκεί και πέρα, όπως είπαμε ξανά υπάρχει ενδιαφέρον αναφορικά με τους δανεικούς, κι ενώ δεδομένα θα γίνει προσπάθεια να αποδεσμευτούν και κάποιοι οι οποίοι έχουν συμβόλαιο. Όλα αυτά όμως… θα αρχίσουν να γίνονται μετά τις οριστικές εξελίξεις με τον προπονητή.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Τελευταία Ενημέρωση