ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Απόλλων: Γιατί κατάλογο β;

Οι λόγοι που θέλουν νεαρό επιθετικό και το απομακρυσμένο σενάριο

Πρόσφατα ο Σωφρόνης Αυγουστή ερωτηθείς για το θέμα της τέταρτης κίνησης που θα κάνει ο Απόλλωνας και συγκεκριμένα για τον επιθετικό απάντησε γενικά λέγοντας ότι αν βρουν κάτι που πιστεύουν ότι μπορεί να τους βοηθήσει, τότε θα το φέρουν στην ομάδα.

Το πιο καλό σενάριο είναι να βρεθεί κάποιος νεαρός, ο οποίος να μπορεί να εγγραφεί στον β’ κατάλογο και να μην χρειαστεί να διαγραφεί κάποιος από το υφιστάμενο ρόστερ.

Αυτό θα ήταν το ιδανικό, όχι μόνο γιατί δεν θα αποχωρήσει κανείς παίκτης, θα προσθέσεις στην ομάδα ακόμη ένα και ποσοτικά το δυναμικό μεγαλώνει και όλα αυτά τα προβλήματα που προκύπτουν ο κάθε ποδοσφαιριστής μπορεί να χρειαστεί.

Ενώ, με προσθήκη παίκτη του α’ καταλόγου θα χρειαστεί να αποχωρίσει κάποιος και όπως αναφέραμε σε προηγούμενο μας ρεπορτάζ, φαβορί για αποχώρηση είναι ο Σαρδινέρο.

Σημειώνουμε επίσης, εάν έρθει επιθετικός β’ καταλόγου, δεν μπορεί να διαγραφεί ο Ισπανός και να επιστρέψει στο ρόστερ Βαλεντίν Ρομπέρζ, διότι θα θεωρείται μεταγραφή. 

Ο Απόλλωνας έκανε ήδη τρεις μεταγραφές, αρά η μία θα αφορά τον επιθετικό που θα έρθει. Μόνο εάν δεν έρθει κάποιος νέος παίκτης μπορεί να γίνει αυτό το σενάριο, το οποίο είναι απομακρυσμένο. Να μην έρθει δηλαδή επιθετικός, να διαγραφεί ο Σαρδινέρο και να επιστρέψει ο Ρομπέρζ. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Τελευταία Ενημέρωση

X