ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Απόλλων για Γρίβα: «Θα διατηρήσουμε ζωντανή την υστεροφημία του Στρατηγού»

Δυσαρέσκεια για το ψήφισμα που πέρασε από τη Βουλή

Αντίδραση προέκυψε από το σωματείο του Απόλλωνα για το ψήφισμα που πέρασε από τη Βουλή το ΑΚΕΛ με τις ψήφους του ΔΗΚΟ, της ΕΔΕΚ, της ΔΗΠΑ και των Οικολόγων, ψήφισμα το οποίο χαρακτηρίζει τον Γεώργιο Γρίβα Διγενη «αναξιο κάθε είδους τιμης».

Η ανακοίνωση του σωματείου του Απόλλωνα:

Σε πρόσφατο ψήφισμα της Ολομέλειας της Βουλής το οποίο υπερψηφίστηκε με 23 ψήφους υπέρ και 15 κατά, μεταξύ άλλων, χαρακτηρίζεται ο Γεώργιος Γρίβας Διγενής ως ανάξιος κάθε είδους τιμής από την Πατρίδα.

Σεβόμαστε τους δημοκρατικούς μας θεσμούς και τις αποφάσεις της πλειοψηφίας της Βουλής, αλλά ταυτόχρονα εκφράζουμε την έντονη μας δυσαρέσκεια στην απόφαση αυτή.

Αντί να καταδικάσουμε το ψήφισμα αυτό, δεσμευόμαστε να διατηρήσουμε εμείς οι ίδιοι ζωντανή την υστεροφημία του Στρατηγού, εξιστορώντας στα παιδιά μας, στα εγγόνια μας και στις γενιές που θα ακολουθήσουν το έπος της ΕΟΚΑ και τους Αγώνες του Έθνους όπου πρωτοστάτησε ο Αρχηγός Διγενής και τα παλληκάρια του.

Εξάλλου, μέρος της αποστολής του ΑΠΟΛΛΩΝΑ μας είναι, όπου και όποτε αγωνίζεται, σε οποιοδήποτε μέρος, με οποιονδήποτε αντίπαλο, να διηγείται με τα γαλανόλευκά του την Ιστορία αυτή, να την συντηρεί και να την γιγαντώνει.

ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥ

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Τελευταία Ενημέρωση