ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Απόλλων: Ενημέρωση ενόψει Εθνικού

Με ανακοίνωσή του, ο Απόλλωνας ενημερώνει για τις λεπτομέρειες που αφορούν την προπώληση των εισιτηρίων για το παιχνίδι κυπέλλου με τον Εθνικό.

Aναλυτικά:

Η Εταιρεία Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημόσια) Λτδ ενημερώνει τους φίλους της ομάδας μας, ότι για τον σημερινό εντός έδρας αγώνα κυπέλλου με τον Εθνικό Άχνας, οι είσοδοι και τα ταμεία θα ανοίξουν στις 15:30.

Οι τιμές των εισιτηρίων έχουν οριστεί ως εξής:
Κανονικό: 10 ευρώ
Μαθητικό: 5 ευρώ.

Παιδιά κάτω των 14 ετών θα εισέρχονται δωρεάν ΑΛΛΑ θα πρέπει να παραλάβουν ΠΑΙΔΙΚΟ εισιτήριο από τα εκδοτήρια στο Τσίρειο Στάδιο την ημέρα του αγώνα (υποχρεωτική συνοδεία από ενήλικα).

Σημαντικές Διευκρινίσεις:

Για την έκδοση εισιτήριου απαιτείται κάρτα φιλάθλου, καθώς από τις 25/8/2018 τέθηκε σε εφαρμογή η σχετική νομοθεσία και το σύστημα έκδοσης εισιτήριων δεν θα επιτρέπει την έκδοση εισιτήριου χωρίς την κάρτα φιλάθλου.

Όσοι φίλοι της ομάδας μας επιθυμούν να εκδώσουν κάρτα φιλάθλου, μπορούν να επισκεφθούν το Τσίρειο Στάδιο όπου υπάρχει συνεργείο έκδοσης και να το πράξουν.

Το ωράριο λειτουργίας έκδοσης κάρτας φιλάθλου είναι 14:00 - 17:00.

Υπενθυμίζεται πως ισχύουν ΜΟΝΟ τα εισιτήρια διαρκείας ELITE και PLATINUM.

Οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας GOLD, GOLD TEEN και GOLD JUNIOR θα μπορούν να καθίσουν στις θέσεις τους κατόπι επίδειξης εισιτηρίου του αγώνα και τις κάρτας τους.

Γραφείο Τύπου
Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημόσια) Λτδ

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Τελευταία Ενημέρωση

X