ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Απόλλων: Είσαι μέλος... βλέπεις μπάλα

Ανακοίνωση απ' το σωματείο

Με ανακοίνωση του το σωματείο του Απόλλωνα, ενημέρωσε πως έχει έρθει σε συμφωνία με την εταιρεία ώστε η εγγραφή και διατήρηση τους καθεστώτος μέλους του σωματείου (οποιασδήποτε κατηγορίας) να αποτελεί προϋπόθεση για την απόκτηση εισιτηρίου διαρκείας ή εισιτηρίου αγώνα του ποδοσφαιρικού Απόλλωνα. 

Αναλυτικά:

«Αγαπητοί φίλοι και φίλες του ΑΠΟΛΛΩΝΑ Λεμεσού,

70 χρόνια ζωής συμπληρώνονται φέτος για το ιστορικό μας Σωματείο. Χρόνια δύσκολα με αμέτρητες προκλήσεις οι οποίες αντιμετωπίστηκαν και ξεπεράστηκαν χάρη σε όλους αυτούς οι οποίοι έθεσαν τις βάσεις και χτίσανε θεμέλια τόσο γερά που είναι αδύνατον να αλλοιωθούν μέσα από το χρόνο!

Υποχρέωση μας να συνεχίσουμε τον ιερό αυτό αγώνα για έναν ΑΠΟΛΛΩΝΑ τεράστιο και παντοδύναμο!

Οι εποχές αλλάζουν, τα δεδομένα διαφοροποιούνται, οι συνθήκες και οι αντιλήψεις προσαρμοσμένες στην σύγχρονη εποχή διαμορφώνουν ένα νέο σκηνικό. Αυτό που όλοι οφείλουμε να διαφυλάξουμε είναι τον χαρακτήρα και την ταυτότητα του λαοφιλέστερου Αθλητικού Ομίλου που γέννησε ποτέ η πόλη της ΛΕΜΕΣΟΥ!

Η αναγέννηση του ΘΡΥΛΟΥ και η μετάβαση σε μια νέα ακόμη πιο ένδοξη εποχή ορίζεται από όλους εμάς, του υποστηρικτές και υπηρέτες του ΑΠΟΛΛΩΝΑ. Κανένας δεν περισσεύει και κανένας δεν νοείται να μένει απαθής και άπραγος.

Με αίσθημα ευθύνης προχωρήσαμε στις απαραίτητες αναπροσαρμογές στο Καταστατικό μας έτσι ώστε ο κάθε μικρός και μεγάλος φίλος του Σωματείου μας να μπορεί να είναι εύκολα και άμεσα μέρος αυτής της τεράστιας οικογένειας.

Με την βοήθεια και την στήριξη της ποδοσφαιρικής εταιρείας έχουμε έρθει σε συμφωνία ώστε η εγγραφή και διατήρηση τους καθεστώτος μέλους του Σωματείου (οποιασδήποτε κατηγορίας) να αποτελεί προϋπόθεση για την απόκτηση εισιτηρίου διαρκείας ή εισιτηρίου αγώνα του ποδοσφαιρικού Απόλλωνα. Λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν.

Παρουσιάζουμε τις νέες κατηγορίες ΜΕΛΩΝ για τον κάθε περήφανο ΑΠΟΛΛΩΝΙΣΤΑ:

Τακτικά Μέλη

Συνδρομή: 120 Ευρώ ετησίως.

Η πληρωμή του ποσού για την ετήσια συνδρομή μπορεί να γίνεται και σε δόσεις (πχ. Ανά εξαμηνία).

Δικαιώματα:

1. Δικαίωμα αγοράς εισιτηρίου διαρκείας ή εισιτηρίου αγώνα ποδοσφαίρου.
2. Συμμετοχής σε όλες τις Γενικές Συνελεύσεις του Σωματείου.
3. Δικαίωμα εκλέγειν και εκλέγεσθε.
4. Πλαστική και ηλεκτρονική Κάρτα Μέλους.
5. Δωρεάν είσοδο κατά προτεραιότητα σε όλους τους εντός έδρας αγώνες των τμημάτων του Σωματείου.
6. Εμπορικές παροχές από χορηγούς που θα ανακοινωθούν σύντομα.
Κάρτα Φίλου ΑΠΟΛΛΩΝ (Αρωγά Μέλη)
• Ενήλικες: Συνδρομή 20 Ευρώ ετησίως
• Ηλικίες 14-18 ετών: Συνδρομή 10 Ευρώ ετησίως
• Ηλικίες κάτω των 14 ετών: Δωρεάν
Δικαιώματα:
1. Δικαίωμα αγοράς εισιτηρίου διαρκείας ή εισιτηρίου αγώνα ποδοσφαίρου.
2. Εμπορικές παροχές από χορηγούς που θα ανακοινωθούν σύντομα.
3. Δεν έχουν το δικαίωμα να εκλέγουν και να εκλέγονται.
Οι εγγραφές πλέον μπορούν να γίνονται διαδικτυακά μέσω του ανανεωμένου ιστότοπου (https://www.apollonclub.com.cy/) και της καινούργιας πλατφόρμας εγγραφών (https://my.apollonclub.com.cy) από την ερχόμενη Τρίτη, 25 Ιουνίου.
Η εποχή που διανύουμε είναι δύσκολη, αλλά με τη βοήθεια και τη στήριξή σας, μπορούμε να αντιμετωπίσουμε τις προκλήσεις και να διασφαλίσουμε το λαμπρό μέλλον του σωματείου μας. Καλούμε όλους εσάς να σταθείτε δίπλα μας, να γίνετε μέρος της μεγάλης οικογένειας του ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΛΕΜΕΣΟΥ και να συμβάλλετε στην κοινή μας προσπάθεια.
Η εγγραφή των νέων μελών είναι μια μεγάλη κινητοποίηση και μια ιστορική ευκαιρία για την αυτοδυναμία και την κυριαρχία του Σωματείου μας.
Γίνε μέρος της ιστορίας μας!»

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Τελευταία Ενημέρωση