ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Απόλλων: «Δυνατός» μέχρι τα play offs

Ξεκαθάρισε το σκηνικό και φέτος

Κάθε χρόνο το φινάλε των πρωταθλημάτων ενδιαφέρει τον Απόλλωνα ως προς το κατά πόσο θα τον βρει «δυνατό» στην κλήρωση του τρίτου γύρου του Europa League η βαθμολογία του. Κάθε χρόνο είναι κάπου εκεί τα πράγματα και κάθε χρόνο τα καταφέρνει να μπει. Κάποιες φορές ακόμα και στα play offs είχε πλησιάσει αλλά ποτέ δε μπήκε.

Έτσι πάει να γίνει και φέτος, με τον Απόλλωνα να περιμένει απλά την τυπική επιβεβαίωση. Θα συμβεί αν η Κλουζ πάρει το πρωτάθλημα Ρουμανίας, αλλά και να μη γίνει έτσι απλά θέλει έναν αποκλεισμό δυνατού στον πρώτο γύρο για να τα καταφέρει. Ή έστω τον αποκλεισμό της Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ στο δεύτερο γύρο του τσάμπιονς λιγκ.

Να σημειώσουμε πως με την Κλουζ ο Απόλλωνας έχει ίδιους βαθμούς (12.500) αλλά είναι από κάτω γιατί η συνεισφορά της βαθμολογίας της χώρας είναι μεγαλύτερη από εκείνη της Ρουμανίας.

Για τα play offs είναι μάλλον απίθανο να μπει και έτσι θα κληρωθεί με έναν αντίπαλο που θα μοιάζει δύσκολος. Όπως ήταν όλοι όσοι προσπέρασε για να φτάσει ομίλους τέσσερις φορές.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Τελευταία Ενημέρωση

Απόλλων: Θετικά-αρνητικά

Απόλλων: Θετικά-αρνητικά

Κανείς δεν έχασε από μία μεγάλη πώληση στον χώρο του ποδοσφαίρου, εάν ξέρει να ξοδέψει σωστά τα λεφτά που παίρνει στα χέρια ...
Ονησίφορος Σταύρου
 |  ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ