ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Οι Ρουμάνοι έχουν την Ευρώπη στο περίμενε

Ο μοναδικός άγνωστος αντίπαλος της Ομόνοιας

Είμαστε παραμονή της διορίας της UEFA για να δηλωθούν ομάδες στα κύπελλα Ευρώπης και στη Ρουμανία ακόμα προσπαθούν να αναδείξουν πρωταθλητή, με όσα έγιναν στην Άστρα Τζιουρτζιού να προκαλούν χάος.

Λόγω κρουσμάτων κορωνοϊού οι αγώνες της αναβλήθηκαν και μαζί αυτό με την Κραϊόβα, ομάδα που διεκδικεί πρωτάθλημα με την Κλουζ. Τη Δευτέρα (3/8), η Κραϊόβα υποδέχεται την Κλουζ και είναι στο -2 με αγώνα λιγότερα. Αν έχουμε νικητή το πράγμα ξεκαθαρίζει. Σε περίπτωση ισοπαλίας όμως μπορεί να υπάρξει ανατροπή και θα πρέπει το ματς που εκκρεμεί να γίνει! Πότε όμως είναι το καλό ερώτημα.

Ακούστηκαν διάφορες απόψεις ακόμα και αυτή του να υπάρξει παράταση σε περίπτωση ισοπαλίας απλά για να βγει πρωταθλητής έστω κι έτσι! Κάτι που αδικεί την Κραϊόβα.

Της Ομόνοιας δεν της κάνει ουσιαστική διαφορά το ποιος θα το πάρει, είναι μαζί στην ίδια πλευρά των κληρώσεων και με τις δυο, αλλά λες πως η Κλουζ είναι σαφώς πιο έμπειρη από την Κραϊόβα. Είναι η μοναδική χώρα που δεν έχει δηλώσει πρωταθλήτρια ακόμα και επίτευγμα ακριβώς δεν το λες!

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση

X