ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Απόλλων: Δεν είναι μόνο μαύρο...

Η αποτυχία μπορεί να λειτουργήσει θετικά

Ονησίφορος Σταύρου

Ονησίφορος Σταύρου

info@24sports.com.cy

Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος είναι ένας πολύ καλός παίκτης και έχουμε εκφράσει την άποψη από την πρώτη στιγμή ότι ήταν ιδανικός για τον Απόλλωνα, με βάση αυτά που βλέπουμε μέχρι τώρα.

Παίκτης με προσωπικότητα και πολλά άλλα στοιχεία που θα έδιναν το κάτι παραπάνω στον Απόλλωνα. Αυτό που χρειάζεται δηλαδή αυτή την στιγμή.

Και ασφαλώς είναι πλήγμα που δεν ήρθε και μια «μαχαιριά» στην διοίκηση και όχι μόνο, αλλά επιτρέψτε μου να διαφωνήσω με την γενική εικόνα που επικρατεί από χθες το απόγευμα.

Μία εικόνα που είναι σαν να ήρθε η συντέλεια του κόσμου. Ναι, ο Λάζαρος είναι πολύ καλός, αλλά δεν είναι ο μόνος καλός παίκτης που υπάρχει στην αγορά. Παίκτες πολλοί. Γεμάτη η αγορά, εάν είσαι διατεθειμένος να δώσεις λεφτά και μπορείς να αξιολογήσει σωστά τα δεδομένα.

Συνεπώς, αυτή η αποτυχία, μπορεί να λειτουργήσει θετικά. Έχω την εντύπωση ότι μετά από το «ναυάγιο» με τον Λάζαρο και την μουρμούρα του κόσμου, η πίεση είναι πολύ πιο μεγάλη για να έρθει στην ομάδα ένας καλός παίκτης.

Ούτως η άλλως έχουν κατανοήσει ότι θα πρέπει να έρθει ένας καλός παίκτης. Εξ ου και οι προσπάθειες που έγιναν για τον Λάρσον και τον Χριστοδουλόπουλο.

Το θέμα είναι να γίνει η σωστή επιλογή, διότι ο Απόλλωνας έδειξε μέσα από τα φιλικά ότι έχει καλή ομάδα, απλά χρειάζεται 1-2 προσθήκες ποιοτικές που θα ανεβάσουν ποιότητα. Αυτό είναι και αυτο πρέπει να γίνει. Είτε Λάρσον είναι, είτε Λάζαρος, είτε οποιοσδήποτε άλλος...

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Τελευταία Ενημέρωση

X