ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Απόλλων: «Δεμένος» ο κέρβερος

Τώρα που τον βρήκε δεν τον αφήνει να φύγει

Ονησίφορος Σταύρου

Ονησίφορος Σταύρου

stravrouo@sppmedia.com

Έχουν να λένε ότι οι καλές ομάδες κτίζονται από τον τερματοφύλακα και η αλήθεια δεν είναι μακριά από την πραγματικότητα. Στην ουσία, καμία ομάδα δεν πέτυχε πράγματα, χωρίς να έχει ένα καλό τερματοφύλακα κάτω από τα δοκάρια της.

Το ίδιο ισχύει και στην περίπτωση του Απόλλωνα, όπου για πολλά χρόνια υπερασπιζόταν την εστία ο Άλες Σβαλόφσκι, με τον οποίο πανηγύρισε το τελευταίο πρωτάθλημα το 2006 και ακολούθως δέσποζε η φυσιογνωμία του Μπρούνο Βάλε.

Μετά την απομάκρυνση του Πορτογάλου, ο Απόλλωνας επέλεξε τον Ζόελ Μολ, ο οποίος είχε τα πάνω και τα κάτω του. Μετά τον τραυματισμό του Ελβετού, οι «κυανόλευκοι» στράφηκαν στην περίπτωση του Αλεξάντερ Γιοβάνοβιτς.

Ενός τερματοφύλακα με εμπειρίες από την φημισμένη Λα Λίγκα, αλλά κάναμε «μαύρα μάτια» να τον δούμε. Όμως, η αναμονή άξιζε τον κόπο, καθώς ο Σέρβος αποδεικνύεται «λίρα εκατό».

Μάλιστα, αρκετός κόσμος αναρωτιέται που θα βρισκόταν ο Απόλλωνας εάν είχε πιο νωρίς στην ομάδα τον Γιοβάνοβιτς. Αυτό δεν είναι ένα ερώτημα που μπορεί να απαντηθεί με βεβαιότητα, αλλά το σημαντικό είναι που υπάρχει αυτή την στιγμή στην ομάδα. Ακόμα πιο σημαντικό είναι που θα υπάρχει και του χρόνου, σύμφωνα με τα λεγόμενα του Φανούριου Κωνσταντίνου χθες στον ΣΠΟΡ FM:

«Είναι ένας τερματοφύλακας κλάσης. Μαζί με τον Δημήτρη και τον Μιχάλη συνθέτουν ένα πάρα πολύ καλό τρίο. Είναι πλήρως ευχαριστημένος και έχει δέσει με την ομάδα. Είναι 28 χρονών, σε καλή ηλικία και δεσμεύεται με συμβόλαιο με την ομάδα. Πάντοτε οι Σέρβοι στον Απόλλωνα γράφουν ιστορία. Είναι πολύ σοβαρό παιδί. Ο Απόλλων έχει τρομερούς παίκτες ποιοτικά, για αυτό και συνθέτουν ένα πολύ ανταγωνιστικό σύνολο», η χαρακτηριστική τοποθέτηση.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Ονησίφορος Σταύρου

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Τελευταία Ενημέρωση