ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Απόλλων: Αποσυμπίεση στο πρόγραμμα

Έχει τη σημασία του που θα παίξει με Εθνικό

Δημήτρης Χριστοφόρου

Δημήτρης Χριστοφόρου

dimis_r21@hotmail.com

Το προπονητικό πλάνο στον Απόλλωνα ήταν στην αναμονή αυτές τις μέρες, καθώς περίμεναν την απόφαση της ΚΟΠ για το αν θα γίνει ο αγώνας με τον Εθνικό όμως πλέον πήραν την απάντηση.

Θα παίξουν κανονικά, κάτι που κάνει σοφότερο και το Σωφρόνη Αυγουστή για το πότε θα ξαναπαίξει η ομάδα του. Αν η απόφαση ήταν αναβολή, θα είχαν τρεις και πλέον εβδομάδες χωρίς παιχνίδι όμως τώρα το πράγμα ισορροπεί. Επίσης θα του προέκυπτε στην πορεία ένας ακόμα αγώνας εξ αναβολής, ήδη μετράμε αυτόν με την Ομόνοια, κάτι που θα προτιμούσε να αποφύγει φέτος.

Από τη στιγμή που το διπλό ταμπλό χάθηκε, ψάχνει ρυθμό και παιχνίδια ο Απόλλωνας και όχι ξεκούραση πια. Σίγουρα θα αντιμετωπίσει ένα Εθνικό αποδεκατισμένο αλλά από πλευράς τους έχουν στο μυαλό τη δική τους ομάδα και πως θα προετοιμαστεί σωστά.

Σημειώνεται πως ο Γιοβάνοβιτς από εδώ και στο εξής είναι στις επιλογές του προπονητή και σίγουρα κάποια στιγμή θα πάρει ευκαιρία. Γιούστε, Χάμπος και Πέδρο επίσης αναμένεται να προλάβουν την αποστολή. Ο Νταμπό επιστρέφει μετά τη διακοπή.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Τελευταία Ενημέρωση

Παλιοί και νέοι άρχισαν να το βρίσκουν

Οι καιροί ου μενετοί

Σε ελεύθερη μετάφραση: Οι ευκαιρίες δεν περιμένουν. Φέτος είναι τέτοια για τον Απόλλωνα
Δημήτρης Χριστοφόρου
 |  ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ
X