ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Παίζουν κανονικά Νέα Σαλαμίνα και Εθνικός!

Αυτό αποφάσισε η ΚΟΠ

Να βάλει τελεία στις αναβολές αγώνων λόγω κρουσμάτων Κορωνοϊού αποφάσισε η ΚΟΠ, καθώς η εκτελεστική επιτροπή απέρριψε τα αιτήματα Νέας Σαλαμίνας και Εθνικού για αναβολή των αγώνων τους για την έκτη αγωνιστική.

Οι δυο ομάδες που έμειναν χωρίς τους πλείστους ποδοσφαιριστές τους καθώς βρέθηκαν θετικοί στον ιό, ζήτησαν όπως δεν αγωνιστούν με Απόλλωνα και Πάφο αντίστοιχα αλλά εισέπραξαν αρνητική απάντηση από την ομοσπονδία. Μετά την επόμενη αγωνιστική υπάρχει διακοπή εθνικών ομάδων και ευελπιστούσαν πως θα μπορούσαν οι ποδοσφαιριστές να αναρρώσουν και να παρατάξουν κανονικές ομάδες.

Όμως το στενά περιθώρια που υπάρχουν στο ήδη πιεσμένο πρόγραμμα, οδήγησαν την ΚΟΠ στο να αρνηθεί και έτσι τα δυο σωματεία θα παραταχθούν με αρκετά στελέχη των εφηβικών τους ομάδων.

Η ενημέρωση της ΚΟΠ αναφέρει:

«Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΚΟΠ σε σημερινή της συνεδρία, μελέτησε τα αιτήματα της Νέας Σαλαμίνας και του Εθνικού Άχνας για αναβολή των επόμενων αγώνων τους στο Πρωτάθλημα Cyta λόγω θετικών κρουσμάτων κορωνοϊου στις ομάδες τους.

Η εξέταση των αιτημάτων έγινε σε συνάρτηση με τις διατάξεις του Πρωτοκόλλου της ΚΟΠ.

Η Εκτελεστική Επιτροπή αποφάσισε να μην κάνει αποδεκτά τα αιτήματα των δύο ομάδων και έτσι, όλοι οι αγώνες της 6ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Cyta, θα διεξαχθούν όπως είναι προγραμματισμένοι».

Α Κατηγορία: Τελευταία Ενημέρωση