ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Απόλλων: Απαντήσεις…

Επειδή ακούσαμε διάφορα το τελευταίο διάστημα

Ονησίφορος Σταύρου

Ονησίφορος Σταύρου

info@24sports.com.cy

Μία από τις ευχάριστές ειδήσεις που προέκυψαν το τελευταίο διάστημα στον Απόλλωνα ήταν η παραμονή του Ζοάο Πέδρο. Ο Πορτογάλος, ακραίος αμυντικός υπόγραψε για δύο ακόμα χρόνια και ανακοινώθηκε χθες επίσημα από τους «κυανόλευκους».

Εξέλιξη πολύ σημαντική, καθώς όλοι ξέρουμε την αξία και την προσφορά του Ζοάο Πέδρο στην ομάδα από την μέρα που πάτησε το πόδι του στην Κύπρο.

Πολυτιμότερος παίκτης του πρωταθλήματος το 2017-18 και στην καλύτερη ενδεκάδα τα τελευταία χρόνια. Αυτό τα λέει όλα, ωστόσο όσοι παρακολουθούν τον Απόλλωνα σε κάθε αγώνα, αντιλαμβάνονται την επιρροή που έχει στο παιχνίδι της ομάδας.

Δεν είναι τυχαίο που τον αποκαλούν ο «Mr. Assist», διότι έχει κάνει… μάγκες τους συμπαίκτες του αρκετές φορές. Ο Ζοάο Πέδρο ήθελε να παραμείνει και έμεινε, παρά τις μειώσεις που δέχτηκε. 

Το σημειώνουμε αυτό, διότι έχουμε ακούσει διάφορα το τελευταίο καιρό και ο Πορτογάλος κράτησε την υπόσχεση του, μένοντας εδώ που θέλει αυτός και η οικογένεια του.

Πλέον, με την υπογραφή του νέου συμβολαίου είναι ήρεμος και περιμένει τη νέα σεζόν, όπου θα έχει αυξημένες αρμοδιότητες, αλλά αυτό δεν τον ενοχλεί καθόλου.

Την δουλειά του στο γήπεδο, έμαθε να την κάνει πολύ καλά και το ίδιο αναμένουμε να δούμε και στο νέο πρωτάθλημα.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Τελευταία Ενημέρωση

X