ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
30° Λευκωσία,
01 Αυγούστου, 2021
sport fm - listen live

Απόλλων: Ανανέωση συνεργασίας με την Londou Trading

Ενημερώνει η ομάδα της Λεμεσού

Ο Απόλλωνας με ανακοίνωση του ενημέρωσε σχετικά με την ανανέωση της συνεργασίας με την εταιρεία Londou Trading, η οποία θα αποτελέσει ένα εκ των υποστηρικτών της ομάδας για τη νέα σεζόν.

Αναλυτικά:

Η Εταιρεία Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημόσια) Λτδανακοινώνει με ιδιαίτερη περηφάνια στους φίλους και υποστηρικτές της ποδοσφαιρικής μας ομάδας, την ανανέωση της συνεργασίας με την εταιρεία Londou Trading η οποία και θα αποτελέσει ένα εκ των υποστηρικτών της ομάδας μας και για τη νέα αγωνιστική περίοδο 2021-2022.

Η εταιρεία Londou Trading θα είναι ο επίσημος προμηθευτής ισοτονικού ποτού OSHEE, της ομάδας μας.

Το προφίλ της εταιρείας:

Η Εταιρεία Londou Trading ιδρύθηκε το 1987 με κύριες δραστηριότητες την εισαγωγή και διανομή τροφίμων και ποτών. Είναι μια δυναμική, ραγδαία εξελισσόμενη Εταιρεία και έχει καταφέρει να αποτελεί ένα από τους πιο σημαντικούς προμηθευτές στην κυπριακή αγορά με μεγάλα Ευρωπαϊκά Brands υψηλής ποιότητας στο ενεργητικό της.

Η Εταιρεία δραστηριοποιείται Παγκύπρια έχοντας ως βάση την Λάρνακα όπου στεγάζονται τα κεντρικά γραφεία της και οι αποθηκευτικοί της χώροι.

Τα Ισοτονικά ποτά OSHEE είναι πρωτοποριακά ποτά για τη νέα γενιά ανθρώπων που ζουν μία δραστήρια ζωή για αθλητές και για όσους ασκούν έντονη σωματική δραστηριότητα. Κατά τη διάρκεια έντονης σωματικής άσκησης ο οργανισμός χάνει υγρά καθώς και σημαντικές βιταμίνες, υδατάνθρακες και ηλεκτρολύτες όπως νάτριο και κάλιο. Τα Ισοτονικά Ποτά OSHEE χάρη στην προηγμένη σύνθεση τους με υδατάνθρακες, ηλεκτρολύτες (νάτριο και κάλλιο) και πέντε βασικές βιταμίνες Β3, Β5, Β6, Β7 και Ε προσφέρουν στο σώμα όλη την απαραίτητη ενυδάτωση για την αύξηση των επιπέδων αντοχής και για μεγαλύτερη ενέργεια. Ο κύριος σκοπός τους είναι να ρυθμίζουν το νερό και τους ηλεκτρολύτες στον ανθρώπινο οργανισμό και να υποστηρίζουν το μυϊκό σύστημα.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Τελευταία Ενημέρωση