ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Ξανά μανά ποιανού το πρόσταγμα για μεταγραφές

Το διαχρονικό ερώτημα περί προγραμματισμού επανέρχεται στο προσκήνιο

Στον ΑΠΟΕΛ προσπαθούν να σώσουν ότι σώζεται με την ελπίδα ότι η ομάδα θα καταφέρει να βρει τα πόδια της στη συνέχεια. Η κατάσταση είναι τραγική και η διοίκηση προσπαθεί με διάφορες κινήσεις να αλλάξει τα δεδομένα.

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι η διοίκηση του ΑΠΟΕΛ έχει αποφασίσει να τερματίσει τη συνεργασία του με τους Λούκα Χατζηλούκα και Άριστο Αριστοκλέους, οι οποίοι είχαν ενεργό συμμετοχή στον προγραμματισμό του καλοκαιριού. Η απόφαση πάρθηκε εδώ και μέρες και επισημοποιήθηκε από τα μέλη της διοίκησης χθες. 

Το διαχρονικό ερώτημα για το ποιος έχει το πρόσταγμα των μεταγραφών στον ΑΠΟΕΛ επανέρχεται ξανά στο προσκήνιο. Έχουμε χάσει τον μπούσουλα με τις πολλές αλλαγές στην επιτροπή προγραμματισμού των «γαλαζοκιτρίνων» αλλά και στα μοντέλα που εφαρμόστηκαν. Ας θυμηθούμε μερικά από τα ονόματα που είχε εργοδοτήσει ο ΑΠΟΕΛ τα τελευταία χρόνια, οι οποίοι είχαν εμπλοκή στον προγραμματισμό με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο. Έχουμε και λέμε, Χουάνχο Λορένθο, Ροδόλφο Βας, Τόζα Σάμπουριτς, Ντομένικο Τέτι, Λούκας Χατζηλούκας, Άριστος Αριστοκλέους.

Πλέον ο ΑΠΟΕΛ αλλάζει ξανά το μοντέλο του προγραμματισμού και πηγαίνει σε αυτό του μάνατζερ-προπονητή μοντέλο το οποίο είχε εφαρμοστεί και επί της θητείας του Γιώργου Δώνη. Ουσιαστικά, από εδώ και πέρα ο Μικ Μακάρθι θα είναι ο απόλυτος άρχοντας του Αργαγγέλου και θα έχει το γενικό πρόσταγμα για τις όποιες αλλαγές γίνουν στο ρόστερ του ΑΠΟΕΛ.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

Κουλούρια..

Κουλούρια..

Σ' ένα παιγνίδι μη ποιοτικό ΑΠΟΕΛ και Ανόρθωση πήραν ισοπαλία που μοιάζει με αυτό που λέμε… μήτε κρύο μήτε ζέστη
24sports team
 |  ΑΠΟΕΛ