ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Τέσσερα, τέσσερα...δέκα!

Η προϊστορία της τελευταίας δεκαετίας στο «ΠΑΠ»

Σάββας Λαζανιάς

Το ντέρμπι της ερχόμενης Κυριακής (25/10, 16:00) στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» ανάμεσα στην Ανόρθωση και τον ΑΠΟΕΛ ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της 8ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Πρόκειται για ένα παιχνίδι για το οποίο δεν μπορούν να γίνουν ασφαλείς προβλέψεις. Οι δυο ομάδες θέλουν το τρίποντο, η κάθε μια για τους δικούς της λόγους. Η Ανόρθωση βρίσκεται σε καλύτερη κατάσταση από τον ΑΠΟΕΛ, αγωνιστική και ψυχολογική. Η «Κυρία» θα επιδιώξει τη νίκη για να ανοίξει τη ψαλίδα από τον ΑΠΟΕΛ στους οκτώ βαθμούς και να διατηρηθεί σε απόσταση βολής από την κορυφή.

Στην αντίπερα όχθη, οι «γαλαζοκίτρινοι» θα πάνε στη Λάρνακα με μοναδικό στόχο τη νίκη καθώς βρίσκονται πλέον με την πλάτη στον τοίχο μετά και τις συνεχόμενες απώλειες βαθμών που είχαν.

Όσο αφορά την προϊστορία, Ανόρθωση και ΑΠΟΕΛ τέθηκαν αντιμέτωποι 18 φορές στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» την τελευταία δεκαετία (από τη σεζόν 2010-11 και έπειτα) για το θεσμό του πρωταθλήματος. Ο ΑΠΟΕΛ πήρε δέκα νίκες, η Ανόρθωση τέσσερις ενώ τέσσερα παιχνίδια έληξαν ισόπαλα.

Τα πιο πάνω νούμερα δείχνουν ότι ο ΑΠΟΕΛ τα πάει αρκετά στους αγώνες με την Ανόρθωση στο «ΠΑΠ» τα τελευταία δέκα χρόνια, ωστόσο αυτό το στατιστικό δεν παίζει κανένα ρόλο ούτε και έχει κάποια βαρύνουσα σημασία ενόψει του προσεχούς  αγώνα των δυο ομάδων.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

ΑΠΟΕΛ: Καθρέφτης…ο Ανουάρ

ΑΠΟΕΛ: Καθρέφτης…ο Ανουάρ

Η αγωνιστική συμπεριφορά του Μαροκινού είναι ενδεικτική της κατάστασης στην οποία βρίσκονται οι «γαλαζοκίτρινοι»
Σάββας Λαζανιάς
 |  ΑΠΟΕΛ