ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Advertisement

Πάτησε γκάζι στο φινάλε η Παρτίζαν

Και έκανε πρεμιέρα με το δεξί κόντρα στην Αρμάνι με «καυτό» Τζόουνς

Με τον Κάρλικ Τζόουνς να πραγματοποιεί εμφάνιση... ηγέτη και την άμυνά της να γίνεται ολοένα και πιο αποτελεσματική όσο περνούσε η ώρα, η Παρτίζαν επικράτησε 92-76 της Αρμάνι Μιλάνο στην πρεμιέρα της EuroLeague.

Το παιχνίδι είχε διαφορετική εικόνα στα τέσσερα δεκάλεπτα. Η Παρτίζαν μπήκε καλύτερα και έκλεισε την πρώτη περίοδο προηγούμενη με 20-16, ενώ στο δεύτερο δεκάλεπτο συνέχισε να έχει τον έλεγχο, πηγαίνοντας στα αποδυτήρια με το 42-36.

Η Αρμάνι, ωστόσο, δεν άφησε το παιχνίδι να ξεφύγει. Η ομάδα του Τζουζέπε Ποέτα αντέδρασε στην τρίτη περίοδο, σημείωσε 22 πόντους έναντι 21 της Παρτίζαν και μπήκε στο τελευταίο δεκάλεπτο μόλις στο -5, με το σκορ στο 63-58.

Εκεί, όμως, ήρθε η... έκρηξη των γηπεδούχων. Η Παρτίζαν έκανε ό,τι ήθελε στο τέταρτο δεκάλεπτο, όπου πέτυχε 25 πόντους και δέχθηκε μόλις 12. Η άμυνά της έπνιξε την Αρμάνι, η οποία αδυνατούσε να βρει εύκολα σουτ και λύσεις απέναντι στην πίεση των Σέρβων.

Στην άλλη πλευρά του παρκέ, ο Κάρλικ Τζόουνς ήταν ο άνθρωπος που έδωσε στην Παρτίζαν την απαραίτητη ώθηση. Ο Αμερικανός γκαρντ τελείωσε το ματς με 20 πόντους και 10 ασίστ (ισοφάρισε το ρεκόρ καριέρας), έχοντας εξαιρετικά ποσοστά με 4/5 δίποντα, 4/6 τρίποντα και 4/4 βολές. Παράλληλα, πρόσθεσε 4 ριμπάουντ και ολοκλήρωσε την αναμέτρηση με 33 βαθμούς στο PIR!

Από την πλευρά της Αρμάνι, ο Άλεκ Πίτερς ήταν ο πρώτος σκόρερ με 17 πόντους, ενώ 17 σημείωσε και ο Μάριο Γκούντουριτς. Ωστόσο, στο τέταρτο δεκάλεπτο οι Ιταλοί έμειναν από λύσεις, με την Παρτίζαν να πατάει γκάζι και με επιμέρους σκορ 25-12 έφτασε στο 84-68, πανηγυρίζοντας μια επιβλητική νίκη στην πρεμιέρα.

ΕΥΡΩΠΗ: Τελευταία Ενημέρωση