ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Συνωστισμός από δεξιά

Δημιουργείται ανισορροπία

Γιώργος Παττίχης

Γιώργος Παττίχης

pattichis@24sports.com.cy

Το δυναμικό του ΑΠΟΕΛ για τη σεζόν 2020 – 2021 θα ολοκληρωθεί εντός των επόμενων λίγων ημερών (στις 15 Σεπτεμβρίου τελειώνει η Καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδος), με την προσθήκη ενός σέντερ φορ. Μαθαίνουμε όμως ότι πιθανότατα θα γίνει μια τελευταία προσπάθεια για την απόκτηση ενός αμυντικού για το αριστερό άκρο. Επίσης στο πολύ πιθανό ενδεχόμενο μεταγραφής του Μούσα Αλ Τάμαρι, θα αποκτηθεί αντικαταστάτης του με την περίπτωση του Ακιντόλα να εξακολουθεί να ενδιαφέρει.

Υπενθυμίζουμε ότι μέχρι τώρα έγιναν 15 νέες προσθήκες. Στον «Αρχάγγελο» πήγαν οι: Φράνσις Ουζόχο, Μιγκέλ Σίλβα, Απόστολος Τσιλιγγίρης, Ραφαέλ Σάντος, Κώστας Αποστολάκης, Μάριους Λουντεμό, Βίκτωρας Κλωναρίδης, Μπεν Σαχάρ, Ντιμερσί Εντονγκαλά, Ομέρ Ατζίλι, Κάρλος Ντίας, Εμίλιο Ενσούε, Αρτούρ Ζορζ, Ανουάρ Τουχαμί, Αντρέ Ζεράλδες.

Βλέποντας κάποιος το δυναμικό του ΑΠΟΕΛ καταλήγει πολύ εύκολα στο συμπέρασμα ότι υπάρχει… ανισορροπία. Η ομάδα γέρνει από δεξιά με τέσσερεις επιλογές για την άμυνα και άλλες τόσες μεσοεπιθετικά. Αντίθετα υπάρχει… λειψανδρία στο αριστερό άκρο.

Για το δεξί άκρο της άμυνας υπάρχουν (ακόμα) διαθέσιμες οι επιλογές των Μιχαήλοβιτς, Αποστολάκη και προστέθηκαν και αυτές των Νσούε, Ζεράλδες. Πάντως η ιστοσελίδα μας πληροφορείται από αξιόπιστη πηγή, το ενδεχόμενο αποχώρησης του Μιχαήλοβιτς και δανεισμού του Αποστολάκη.

Συνωστισμός επικρατεί στην δεξιά πλευρά και επιθετικά. Υπάρχουν (ακόμα) στο δυναμικό οι Τάμαρι, Γιάκολις και αποκτήθηκαν οι Ντογκαλά, Αντζίλι, οι οποίοι στην μέχρι τώρα καριέρα τους έπαιζαν στο δεξί άκρο της επίθεσης. Εκτίμηση μας είναι ότι θα αποχωρήσουν εντός των ημερών οι Τάμαρι (θα πωληθεί), Γιάκολις και έτσι η κατάσταση με τον μεγάλο συνωστισμό θα… ομαλοποιηθεί.

Η αριστερή πλευρά όμως εξακολουθεί να έχει σοβαρές ελλείψεις. Για το άκρο της άμυνας υπάρχει μόνο ο Γουήλερ αφού ο Νικόλας ετοιμάζει βαλίτσες για άλλες πολιτείες (αν και η πιθανότητα παραμονής του αυξήθηκε τις τελευταίες ώρες). Ως κεντρικός αμυντικός που μπορεί να δίνει βοήθειες στο αριστερό άκρο είναι μόνο ο Σάντος.

Μεσοεπιθετικά υπάρχει μόνο η επιλογή του Εφραίμ. Ακόμα και αν αποκτηθεί ο Ακιντόλα (παίζει και αυτός στην δεξιά πλευρά), θα υπάρχει ανισορροπία εκτός και αν ένας εκ των Ντονγκαλά, Ατζίλι, χρησιμοποιείται στα αριστερά.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

X