ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Σκαπούλλης: «Έπρεπε να δώσει κόκκινη σε Μαρκίνιος και Τιντζανί»

Τι είπε για τις επίμαχες του Δόξα - ΑΠΟΕΛ

Τις επίμαχες φάσεις του Δόξα – ΑΠΟΕΛ κλήθηκε να σχολιάσει στην εκπομπή «Γκολ και Θέαμα» του ΡΙΚ ο Χριστάκης Σκαπούλλης.

Αναλυτικά:

18' Διαμαρτυρίες Μαρκίνιος: Ο διαιτητής έπρεπε να δείξει κίτρινη κάρτα στον Μαρκίνιος για την έντονη διαμαρτυρία του μετά το επιθετικό φάουλ που σφυρίχθηκε.

31' Πέναλτι ΑΠΟΕΛ: Εδώ ο διαιτητής ήταν σε εξαιρετική θέση. Ο παίκτης της Δόξας έκανε την τελευταία στιγμή επιπρόσθετη κίνηση με το αριστερό, ανέτρεψε τον παίκτη, είναι πέναλτι, σωστός ο διαιτητής, άμεσος, πειστικός, έτσι πρέπει, δεν χρειαζόταν το VAR. Σωστή η απόφαση του διαιτητή.

61' Περίπτωση αποβολής Μαρκίνιος: Ο διαιτητής βλέπει τη φάση. Ο παίκτης του ΑΠΟΕΛ έκανε μια ενέργεια που στο τέλος της προσπάθειας του έχασε τον έλεγχο του ποδιού του κι έκανε αυτό το βάναυσο παιχνίδι στον αντίπαλο, ήταν κόκκινη κάρτα, δεν δόθηκε ούτε καν κίτρινη. Σημαίνει δεν εντόπισε καν την παράβαση. Όφειλε να παρέμβει το VAR.

64' Περίπτωση αποβολής Τιντζανί: O παίκτης της Δόξας από απόσταση, με ταχύτητα, πάει, δεν τον νοιάζει καθόλου πού είναι η μπάλα. Είναι βάναυσο παιχνίδι και πρέπει να τιμωρείται με κόκκινη κάρτα. Πάλι αστόχησε ο διαιτητής, πρέπει να προβληματίσει η απόδοσή του, και τον κ. Μάζιτς.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

ΑΠΟΕΛ: Συνεχίζει με Ντβάλι

ΑΠΟΕΛ: Συνεχίζει με Ντβάλι

Ο Γεωργιανός αποδέχτηκε πρόταση των γαλαζοκιτρίνων με μικρή μείωση και ανανεώθηκε η συνεργασία τους
Γιώργος Παττίχης
 |  ΑΠΟΕΛ