ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Σάλαϊ: «Το κυπριακό πρωτάθλημα δεν είναι καλύτερο από το ουγγρικό»

Η στρατιωτική πειθαρχία της Γερμανίας, το επίπεδο πρωταθλήματος στην Κύπρο και το γεγονός ότι κοστολογείται με 4,5 εκατομμύρια

24sports team

24sports team

info@24sports.com.cy

Ο πρώην νεαρός ποδοσφαιριστής του ΑΠΟΕΛ, Ρόλαντ Σάλαϊ παραχώρησε συνέντευξη σε ουγγρικό μέσο και μίλησε μεταξύ άλλων και για το πέρασμα που είχε από την Κύπρο και την ομάδα της Λευκωσίας.

Αναλυτικά τα κυριότερα σημεία της συνέντευξής του:

Για το άλμα του από την Κύπρο στην Μπουντεσλίγκα: «Μπήκα σ’ ένα εντελώς διαφορετικό περιβάλλον, η νοοτροπία και οι συνήθειες είναι διαφορετικές. Στη Γερμανία υπάρχει στρατιωτική πειθαρχία. Για παράδειγμα δεν πρέπει να έχεις τα παπούτσια σου στο ντουλάπι, μόνο τις... παντόφλες. Τα ρούχα πρέπει να είναι έξω, το παντελόνι σε συγκεκριμένο σημείο και αλλού το πουκάμισο».

Για το αν το κυπριακό πρωτάθλημα μπορεί να συγκριθεί με το ουγγρικό ή το επίπεδο του ΑΠΟΕΛ: «Είναι δύσκολο να πω. Το κυπριακό πρωτάθλημα δεν είναι καλύτερο. Οι 3-4 ομάδες ισχυρές ομάδες στη Κύπρο είναι αυτό που λείπει από την Ουγγαρία. Αλλά δεν θα έλεγα πως στη Κύπρο έχουν ισχυρότερο πρωτάθλημα».

Για την αξία του στο παζάρι (4,5 εκατομμύρια βάση του transfermark) και το γεγονός ότι είναι ο τέταρτος πιο ακριβός παίκτης της Ουγγαρίας: «Δεν έχω να πω κάτι. Σημασία έχει τι δείχνεις στον αγωνιστικό χώρο. Υπάρχουν κάποιοι που αξιολογούν τους παίκτες ενώ κάθονται σ’ ένα γραφείο. Δεν με απασχολεί εμένα αυτό. Τώρα αν το ποσό είναι αντιπροσωπευτικό αυτό, δεν είναι κάτι που με ενδιαφέρει».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

X