ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
26° Λευκωσία,
27 Οκτωβρίου, 2021
sport fm - listen live

Πετεβίνος: «Η λέξη είναι μία και λέγεται ''ομάδα''»

Οι δηλώσεις του εκπροσώπου Τύπου του ΑΠΟΕΛ

24sports team

info@24sports.com.cy

Ο Νεκτάριος Πετεβίνος, μίλησε στην Cablenet πριν από την έναρξη του αγώνα με την ΠΑΕΕΚ.

«Είπαμε ότι η διοργάνωση του κυπέλλου είναι διαφορετικός θεσμός, ξεκινούσαμε εν λευκώ, αφήσαμε ο,τιδήποτε αρνητικό στο πρωτάθλημα πίσω μας και πήραμε την ουσία. Αυτό πρέπει να ψάξουμε γνεικότερα και σήμερα και στα επόμενα παιχνίδια, την ουσία, όχι τις εντυπώσεις. Είμαστε μια ομάδα που δεν πήραμε βαθμό άρα το πιο σημαντικό πράγμα είναι να παίρνεις τους βαθμούς», είπε αρχικά. 

Και πρόσθεσε: «Εμείς δεν μπορούμε και καμιά ομάδα δεν μπορεί να λαμβάνει υπόψη το όνομα για να θεωρεί τον εαυτό της φαβορί ή αουτσάιντερ, δεν υπάρχει εύκολο παιχνίδι, η ΠΑΕΕΚ απέδειξε ότι πρέπει να ιδρώσεις για να της πάρεις βαθμούς και δεν περιμένουμε κάτι διαφορετικό σήμερα. Οι βαθμοί και η ψυχολογία είναι το ζητούμενο. Αν μου πεις ότι μπορώ να πάρω αυτά τα δύο δεν θα ζητήσουμε τίποτα άλλο. Κοιτάζοντας τη βαθμολογία, μια ομάδα έχει το απόλυτο. Συνδυάζει την ουσία με σωστό μέρος τη σωστή στιγμή, τύχη, συγκυρίες, αυτά όλα χρειάζονται για να πάρεις αποτέλεσμα. Δεν υπάρχει η ομάδα που έχει ξεχωρίσει ακόμα, αυτό είναι καλό για εμάς που είμαστε πίσω. Αλλά πρέπει να παίρνουμε βαθμούς για να μπορούμε να ορίζουμε μόνοι μας την τύχη μας».

Μεταξύ άλλων, κληθείς να ανφερθεί σε θέματα ομοιογένειας και αλλαγών από τον προπονητή, είπε: «Η λέξη είναι μια και λέγεται "ομάδα". Το μυστικό της επιτυχίας στο ποδόσφαιρο είναι να έχεις ομάδα. Νομίζω έχει σταθεί ιδιαίτερα σε αυτό το o προπονητής μας Σωφρόνης Αυγουστή. Το ζητούμενο είναι να είσαι μια καλή ομάδα, μόνο τότε πετυχαίνεις αυτό που θέλεις στον αγωνιστικό χώρο. Όταν έχεις πολλούς ποιοτικούς παίκτες και δεν είσαι ομάδα, δεν πετυχαίνεις τίποτα και είδαμε πολλά τρανά παραδείγματα ακόμη και στο εξωτερικό. Ο χρόνος είναι φίλος και εχθρός».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση