ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πετεβίνος: «Για μας χάθηκαν δυο βαθμοί»

Ποτέ δεν ικανοποιεί τον ΑΠΟΕΛ αποτέλεσμα πέραν της νίκης

Τη νοοτροπία με την οποία αντιμετωπίζει ο ΑΠΟΕΛ κάθε αγώνα που δεν κερδίζει εξήγησε ο Νεκτάριος Πετεβίνος με δηλώσεις του στην Primetel μετά το ντέρμπι με την Ομόνοια.

Αναλυτικά:

Για τον αγώνα: «Αυτό που μας μένει είναι μια πικρία για τη μεγάλη ευκαιρία που χάσαμε με το πέναλτι. Όμως την ίδια αίσθηση έχει και η Ομόνοια με την ευκαιρία που ήταν περισσότερο κι από πέναλτι. Ήταν παιχνίδι με εναλλαγή στην κατοχή και την υπεροχή. Μπορεί κάποιος να το πει δίκαιο. Όμως εμείς χάσαμε δυο βαθμούς. Δεν ήμασταν τόσο φρέσκοι στο δεύτερο μέρος. Είχαμε βαριά πόδια όπως είπε κι ο προπονητής και ήταν φυσιολογικό με μια προπόνηση. Πρέπει όμως να δούμε μπροστά και τη συνέχεια».

Για τους τραυματίες: «Είμαστε μια ομάδα που δεν μπορεί να επικαλείται απουσίες γιατί έχουμε μεγάλο ρόστερ. Για τον Γκέντσογλου θα μείνει 7-10 μέρες άρα πολύ δύσκολα θα παίξει με τον Ολυμπιακό. Για τον Ιωάννου, ήταν απόφαση του ιατρικού επιτελείου. Η εξέταση ήταν καθαρή αλλά δεν ήθελαν να τον ρισκάρουμε. Λογικά από την Τετάρτη θα μπει κανονικά».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

X