ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Πετεβίνος: «Δεν αποφασίσαμε για τον τέταρτο»

Μετεγγραφικές... απαντήσεις από τον εκπρόσωπο Τύπου

24sports team

info@24sports.com.cy

Ο Νεκτάριος Πετεβίνος, μιλώντας πριν από την έναρξη του ντέρμπι με την Ανόρθωση, αναφέρθηκε στη σημαντικότητα του αγώνα, ενώ μίλησε και για τις μετεγγραφές.

«Στόχος μας είναι η ομαδική βελτίωση και θέλουμε αυτόν να το πετυχαίνουμε παιχνίδι με παιχνίδι. Η ιδιαιτερότητα σε αυτά τα παιχνίδια είναι ότι ακόμη και αν είσαι καλύτερος από τον αντίπαλο κρίνεται στις λεπτομέρειες. Περιμένεις τα πάντα σε ένα ενενηντάλεπτο. Θέλουμε να κάνουμε έστω μισό βήμα προς τα μπροστά. Θέλουμε να βελτιωνόμαστε να ανεβάσουμε τον πήχη στην απόδοσή μας και να βλέπουμε το μέλλον με αισιοδοξία», είπε αρχικά ο εκπρόσωπος Τύπου των γαλαζοκίτρινων.

«Αυτή τη στιγμή βλέπουμε παιχνίδι με παιχνίδι και σε αυτή τη φάση όλες οι ομάδες αυτό κάνουν, διότι μία ήττα σε ρίχνει και μία σε ανεβάζει», πρόσθεσε και κατέληξε όσον αφορά στο θέμα με τον Ντιέγο Αγκίρε και τις επόμενες άλλες δύο μετεγγραφικές κινήσεις:

«Η αλήθεια είμαστε πολύ κοντά στο να ανακοινώσουμε την τρίτη μας μετεγγραφή μέσα στις επόμενες μέρες (σ.σ. Πάουλο Βινίσιους). Όσον αφορά στην τέταρτη κίνηση για αριστερό μπακ δεν είμαστε κοντά σε κάποιον παίκτη. Ο Σάββας Πουρσαϊτίδης είναι ο αρμόδιος, αξιολογεί διάφορους παίκτες και όταν κρίνει πως βρήκε αυτό που ψάχνει θα προχωρήσουμε».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση