ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
31° Λευκωσία,
25 Ιουνίου, 2022
sport fm - listen live

Pasillo από νικητές και ηττημένους

Οι μικροί δείχνουν τον δρόμο σε όλους μας

Σάββας Λαζανιάς

Σάββας Λαζανιάς

lazaniass@sppmedia.com

Σε πνεύμα αθλητροπρέπειας πραγματοποιήθηκε ο τελικός κυπέλλου Νέων (Κ19) στο «Αμμόχωστος-Επιστροφή» ανάμεσα στην ΑΕΛ και τον ΑΠΟΕΛ. Την κούπα κατέκτησε η ομάδα της Λευκωσίας επικρατώντας με 3-1 όμως αυτό έχει τη μικρότερη σημασία από όλα.

Το μήνυμα που έστειλαν οι ποδοσφαιριστές και τα τεχνικά επιτελεία των δυο ομάδων ήταν πολύ πιο ισχυρό από ένα τρόπαιο. Οι μικροί, με την παρουσία τους στον αγωνιστικό χώρο έκαναν πράξη το «ευ αγωνίζεσθαι», παραδίδοντας μαθήματα σωστής αθλητικής συμπεριφοράς.

Μετά το τέλος του αγώνα ηττημένοι και νικητές έκαναν «pasillo» ο ένας στον άλλο με τη σειρά, χαρίζοντάς μας πολύ όμορφες εικόνες τι οποίες έχουμε ανάγκη να βλέπουμε. Οι μικροί δείχνουν τον δρόμο σε όλους μας.

Κλείνοντας, αξίζει να αναφέρουμε ξανά ότι ο τελικός κυπέλλου Νέων ήταν αφιερωμένος στο πρόγραμμα «ΠΑΣΑ ΣΤΗ ΖΩΗ», με κύριο μήνυμα, «ΟΧΙ στις ΟΥΣΙΕΣ & Εξαρτητικές Συμπεριφορές».

Τα ναρκωτικά δυστυχώς είναι η μάστιγα που ταλαιπωρεί και καταστρέφει τη νεολαία μας. Το ποδόσφαιρο και ο αθλητισμός γενικότερα μπορούν να βοηθήσουν τους νέους μας για να έχουν ένα υγιή τρόπο ζωής μακριά από κάθε λογής εξαρτήσεις. Ναι στο ποδόσφαιρο και στον αθλητισμό, όχι στα ναρκωτικά.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση