ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Ομόνοια-ΑΠΟΕΛ: Το «αιώνιο» δε σταματά ποτέ!

Μπάλα θα παίξουν στις 2/12 αλλά η κόντρα είναι εκεί

Δημήτρης Χριστοφόρου

Δημήτρης Χριστοφόρου

dimis_r21@hotmail.com

Πέρασαν μερικά χρόνια από τότε που η Ομόνοια δικαιούταν να νιώθει τον ΑΠΟΕΛ ως ανταγωνιστή της για κάποιο στόχο και το όλο κλίμα στην ατμόσφαιρα δείχνει πως φέτος αρχίζουν να το πιστεύουν.

ΑΠΟΕΛ: «Θυμίζει» στην Ομόνοια το 18-6-0!

Μικρό είναι το δείγμα των τριών αγώνων, αλλά το καταλαβαίνεις από πολλά. Οι «πράσινοι» με το που ένιωσαν αδικημένοι σήκωσαν τη συζήτηση για τη διαιτησία με όλους τους τρόπους, εκμεταλλευόμενοι βέβαια και το γεγονός πως έχουν πίσω τους τις δεκάδες χιλιάδες του λαού τους. Όταν επένδυε ο Σταύρος Παπασταύρου ήξερε πως το σημαντικότερο…asset (για να το πούμε στη γλώσσα που κάνει τις δουλειές του) είναι όλος αυτός ο κόσμος που περιμένει την ομάδα να ανακάμψει. Το να συσπειρωθούν δίνει τεράστια δυναμική.

Ομόνοια: Ένα βίντεο όλο...Γιώργος Νικολάου

Βέβαια, στον ΑΠΟΕΛ δεν επιθυμούν να γίνει αυτό σε βάρος τους με οποιοδήποτε τρόπο και αν και δεν το κάνουν ευθέως βρήκαν τον τρόπο το μήνυμα να περάσει. Αυτό το 18-6-0 μπορεί να το δει κανείς και μια υπενθύμιση της απόστασης που έχει να καλύψει η Ομόνοια μέχρι να μπει στην ίδια πρόταση μαζί τους για τους τίτλους. Οι επιλογές των φάσεων στο βίντεο της Ομόνοιας δύσκολα είναι τυχαίες και αντίστοιχα το timing της υπενθύμισης.

Το πρώτο «αιώνιο» ντέρμπι έρχεται στις 2/12, αλλά η κόντρα τους άμα είναι να φουντώσει διαρκεί για πάντα. Είναι φέτος η χρονιά που θα επανέλθει το status quo που ίσχυε για δεκαετίες; Ουδείς μπορεί να το πει από τώρα με σιγουριά, αλλά η Ομόνοια δείχνει διάθεση να το παλέψει.

Τα νέα του ΑΠΟΕΛ είναι μια χορηγία της Ελληνικής Τράπεζας

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

X