ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Οι σχέσεις Ολυμπιακού-ΑΠΟΕΛ διαταράχθηκαν λόγω Πιέρου»

Ελλαδική ανάλυση του ευχετήριου μηνύματος

Στο μήνυμα που έστειλε ο επίσημος ΑΠΟΕΛ στον Ολυμπιακό με την ευκαιρία των γενεθλίων του στέκεται σε δημοσίευμά της η ελλαδική ιστοσελίδα sdna.gr, που αναφέρεται στο ιστορικό των σχέσεων ανάμεσα στις δύο ομάδες, που είχαν διαταραχθεί λόγω της μη πώλησης του Πιέρου Σωτηρίου στους «ερυθρόλευκους» αντί της Κοπεγχάγης και αναφέρεται στο κατά πόσον θα αποκατασταθούν στο μέλλον.

Αναλυτικά όσα αναφέρει:

Ιδιαίτερη μέρα η Τρίτη (10/3) για τον Ολυμπιακό. Η πειραϊκή ομάδα είχε τα γενέθλια της συμπληρώνοντας 95 χρόνια ζωής.

Κι ένα από τα ευχετήρια μηνύματα που έφτασαν στον Πειραιά, είχε πηγή προέλευσης – σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA- την Κύπρο και έφερε την υπογραφή του ΑΠΟΕΛ!

Το συγκεκριμένο ευχετήριο μήνυμα, δεν είναι σαν όλα τα άλλα και εμπεριέχει ξεχωριστό «ειδικό βάρος».

Βλέπετε, οι σχέσεις Ολυμπιακού – ΑΠΟΕΛ διαταράχθηκαν σε μεγάλο βαθμό τα τελευταία χρόνια και...τσαλακώθηκαν άσχημα.

Κι αυτό ήταν κάτι που συνέβη από την στιγμή που την άνοιξη του 2017, ο κυπριακός σύλλογος αποφάσισε να πουλήσει τον Πιέρο Σωτηρίου στην Κοπεγχάγη και όχι στον Ολυμπιακό που ενδιαφερόταν σφοδρά για την απόκτησή του.

Σύμφωνα με τον αστικό μύθο τα παιδιά του Πειραιά είχαν τότε έτοιμη και σιδερωμένη τη φανέλα του Κύπριου επιθετικού στου Ρέντη κι έμειναν «παγωτό» στο άκουσμα του μεταγραφικού deal με την Κοπεγχάγη.

Ολυμπιακός και ΑΠΟΕΛ φέρεται να΄χαν συμφωνήσει προφορικά στα 2 εκατομμύρια ευρώ για την παραχώρηση των δικαιωμάτων του Σωτηρίου στην ομάδα του Πειραιά.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης και οι συνεργάτες του είχαν να λένε στις ιδιαίτερες συζητήσεις τους, πως ο ΑΠΟΕΛ αθέτησε την μεταξύ τους προφορική συμφωνία για την μεταπήδηση του Σωτηρίου στον Ολυμπιακό και ήταν πυρ και μία με τους ανθρώπους της κυπριακής ομάδας, κόβοντας έκτοτε κάθε δίαυλο επικοινωνίας μαζί τους.

«Στον Ολυμπιακό έχουν πικραθεί λιγάκι λόγω του Πιέρου. Η πρόκληση και η προσφορά από την Κοπεγχάγη ήταν αρκετά μεγάλη για να μπορέσουμε να την αρνηθούμε ή να σκεφτούμε άλλη λύση. Εμείς δεν έχουμε πρόβλημα με κανέναν», ανέφερε πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ, Πρόδρομος Πετρίδης, σε συνέντευξη που έδωσε λίγο μετά την μεταγραφή του Σωτηρίου στην ομάδα της Δανίας.

Γι΄αυτό και στην προκειμένη περίπτωση το ευχετήριο μήνυμα του κυπριακού συλλόγου στον Ολυμπιακό με αφορμή την επέτειο των γενεθλίων των "ερυθρόλευκων" δεν περνάει στα…ψιλά κι έχει ξεχωριστή σημασία.

Μένει να φανεί αν μπορεί κιόλας να αποτελέσει το έναυσμα, ούτως ώστε να κλείσουν οι παλιές πληγές και να αποκατασταθούν οι σχέσεις των δύο κλαμπ.

Ο χρόνος, θα δείξει.

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

Ο Στάθης… αφυπηρετεί

Ο Στάθης… αφυπηρετεί

Στο τέλος της εβδομάδας αναμένεται να πέσουν «οι τίτλοι τέλους» για τον Στάθη Αλωνεύτη
Γιώργος Παττίχης
 |  ΑΠΟΕΛ
X