ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ντε Βινσέντι: «Είμαστε ο ΑΠΟΕΛ και έχουμε υποχρέωση να προκριθούμε»

Δηλώσεις ενόψει Καϊσάρ

Για το παιχνίδι κόντρα στην Καϊσάρ μίλησε σε ιστοσελίδα του Καζακστάν ο Τόμας Ντε Βινσέντι, που χαρακτήρισε υποχρέωση του ΑΠΟΕΛ να προκριθεί σε βάρος του αντιπάλου του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το παιχνίδι με την Καϊσάρ: «Προσεγγίζουμε πολύ σοβαρά αυτό το παιχνίδι, όπως και όλα τα άλλα. Ξέρουμε ότι όλες οι ομάδες που συμμετέχουν στην Ευρώπη είναι δυνατές αλλά εμείς είμαστε ΑΠΟΕΛ και έχουμε υποχρέωση να προκριθούμε».

Για την Καϊσάρ: «Ξέρουμε ότι είναι μια σκληρή ομάδα με ποιότητα σε όλες τις γραμμές. Πρέπει να είμαστε στο τοπ του επιπέδου μας».

Για το γεγονός ότι το παιχνίδι παίζεται στο Καζακστάν: «Δεν πιστεύω ότι υπάρχει πλεονέκτημα εντός ή εκτός έδρας. Όλα μπορούν να συμβούν σε αυτούς τους αγώνες».

Για τον τρόπο διεξαγωγής της διοργάνωσης τη φετινή σεζόν: «Δεν πρέπει να κοιτάζουμε αυτή την στιγμή αν είναι δίκαιος ο τρόπος διεξαγωγής. Ο αγωνιστικός χώρος είναι ίδιος και για τις δυο ομάδες, ο καιρός είναι ίδιος. Επομένως δεν υπάρχουν δικαιολογίες».

Για τον ΑΠΟΕΛ: «Είμαστε μια νέα ομάδα, με κίνητρο και δίψα να κερδίζουμε. Θα κάνουμε τα πάντα για να κάνουμε χαρούμενο τον κόσμο μας, όπως και τις οικογένειες και τους εαυτούς μας. Το αξίζουμε. Αλλά πρέπει να το δείξουμε στο γήπεδο. Είναι δύσκολο αλλά είμαστε έτοιμοι».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

X