ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΕΝΠ-ΑΠΟΕΛ: Πήγαν τζάμπα βίντεο και Κοσμάς…

Γελάσαμε, θυμώσαμε, διαμαρτυρήθηκαν… το αυτί όμως κανενός δεν ιδρώνει

Χρήστος Ζαβός

Χρήστος Ζαβός

Δεν μπορεί… δεν θα το έχετε ξεχάσει. Ο διαιτητής ο οποίος με την απόδοση του στο ΕΝΠ- ΑΠΟΕΛ προσέφερε στιγμιότυπα για την Παραμονή Πρωτοχρονιάς- απ’ αυτά που γελάς μέχρι σκασμού- επέστρεψε.

Ναι. Η διαιτησία που δημιούργησε ανέκδοτα του τύπου «πότε λήγει…», κρίθηκε μάλλον από τους ιθύνοντες ως μια κακή μέρα και αφού τον άφησαν εκτός για μόνο αγωνιστική τον επανάφεραν ως τέταρτο στον ματς Εθνικό- Απόλλωνα.

Ναι. Ο διαιτητής που ενέπνευσε τη « σφαγή των αμνών» toy Ντίμη Κίρζη, τα «ψυχολογικά» του Μερκή, τις ανακοινώσεις των ομάδων, όλο αυτό το τζέρτζελο…is back.

Πιθανολογούμε δε, χωρίς δηλαδή να γνωρίζουμε ότι ο παρατηρητής του αγώνα ΕΝΠ-ΑΠΟΕΛ, Μιχάλης Αργυρού, ναι ο Αργυρού που βρίσκεται στα δικαστήρια, θα τον έχει βαθμολογήσει με τέτοιο βαθμό, που του επιτράπηκε να συμμετάσχει ξανά σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα. Δεν εξηγείται διαφορετικά. Εάν ο παρατηρητής, τον αξιολόγησε χαμηλά και επιστρέφει, τότε ζήτω που καήκαμε.

Μάλλον θα τον πιστεύουν εκεί στο χώρο της διαιτησίας το Νεοφύτου. Γιατί δεν φτάνει που τα έκανε μαντάρα και σκόρπισε γέλιο ανά την Κύπρο, έχασε και τη δουλειά του ο τότε προπονητής της ΕΝΠ, Γιώργος Κοσμά.

Και να ήταν όλα αυτά; Ούτε καν τις διαμαρτυρίες των αγωνιζόμενων ομάδων δεν έλαβαν υπόψη. Γιατί τόσο οι γηπεδούχοι, όσο και οι φιλοξενούμενοι διαμαρτύρονταν για μέρες σχετικά με την απόδοση του Νεοφύτου.

Αν θυμάστε καλά, ο ΑΠΟΕΛ μέχρι και βίντεο κυκλοφόρησε προκειμένου να παρουσιάσει τα ομολογουμένως πολλά λάθη που υπέπεσε. Και σ’ αυτό δούλεψε μόνο ο μοντέρ των Λευκωσιατών. Άμα και οι Παραλιμνίτες έφτιαχναν ένα δικό τους βίντεο, θα μιλάγαμε για έπος.

Οι ιθύνοντες ξεκάθαρα… ή δεν υπολογίζουν κανένα ή βλέπουν τα πράγματα αλλιώς. Διαλέξτε και πάρτε…

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

X