ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Λευκωσία,
19 Ιανουαρίου, 2022
sport fm - listen live

Μπερν για ΑΠΟΕΛ: «Έφυγα γιατί ήθελαν να ''κουρέψουν'' τον μισθό μου»

Αναφορά του Ιρλανδού στον λόγο της αποχώρησής του από τον Αρχάγγελο

Η θητεία του Τζακ Μπερν στον ΑΠΟΕΛ ολοκληρώθηκε τον περασμένο Σεπτέμβριο, με τον Ιρλανδό να αποχωρεί μετρώντας μόλις πέντε συμμετοχές και λιγότερα από 150 λεπτά συμμετοχής με τα γαλαζοκίτρινα.

Μετά τον επαναπατρισμό του για λογαριασμό της Σάμροκ Ρόβερς, ο Ιρλανδός μέσος μίλησε σε συνέντευξή του για τις τελευταίες χρονιές της καριέρας του που τον βρήκαν να αλλάζει πέντε ομάδες σε λιγότερο από τρία χρόνια. Δύο από αυτές ήταν η Όλνταμ και ο ΑΠΟΕΛ, από τις οποίες, όπως είπε, αποχώρησε μετά που του ζητήθηκε να αποδεκτεί περικοπές στον μισθό του.

«Δεν υπήρχε περίπτωση να υπογράψω στην Όλνταμ και να δεκτώ να μου κόψουν χρήματα σε περίπτωση υποβιβασμού της. Έπαιρνα τα ίδια λεφτά στη Γουίγκαν, όπου είχα ακόμα δύο χρόνια συμβόλαιο. Μπορούσα να μείνω εκεί, να πήγαινα αλλού ή να υπέγραφα στην Πιτέρμπορο που ήταν στην κορυφή της βαθμολογίας.

Γι' αυτό τον λόγο έφυγα και από τον ΑΠΟΕΛ. Γιατί να γίνει «κούρεμα» στον μισθό μου όταν δεν υπάρχει τέτοιος όρος στο συμβόλαιό μου; Το συμβόλαιο είναι η δύναμή σου», είπε ανάμεσα σε άλλα ο Ιρλανδός.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

ΑΠΟΕΛ… απ’ τα παλιά

ΑΠΟΕΛ… απ’ τα παλιά

Αναμφίβολα... μια από τις πιο ολοκληρωμένες εμφανίσεις των τελευταίων μηνών
Κωνσταντίνος Νικολάου
 |  ΑΠΟΕΛ
ΑΠΟΕΛ: Έξτρα καμπανάκι…

ΑΠΟΕΛ: Έξτρα καμπανάκι…

Μπορεί να παίζουν με τον ουραγό οι «γαλαζοκίτρινοι» όμως τυχόν εφησυχασμός θα αποβεί καταστροφικός
Σάββας Λαζανιάς
 |  ΑΠΟΕΛ