ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

ΑΠΟΕΛ: Μαύρη μαυρίλα πλάκωσε

Δεν φαίνεται φως στην άκρη του τούνελ

Σάββας Λαζανιάς

Οι απαράδεκτες και αποκαρδιωτικές εμφανίσεις έγιναν συνήθεια για τον φετινό ο ΑΠΟΕΛ ο οποίος παραπαίει αγωνιστικά, σκορπώντας θλίψη και κατήφεια στους περήφανους οπαδούς της ομάδας, οι οποίοι δεν έχουν συνηθίσει σε τέτοιες καταστάσεις τα τελευταία χρόνια.

Η ομάδα βρίσκεται σε πλήρη αποσύνθεση και δεν δείχνει ικανή να ανατρέψει την κατάσταση. Όλοι περίμεναν ότι ο ΑΠΟΕΛ θα παρουσίαζε ένα βελτιωμένο αγωνιστικό πρόσωπο με την επανέναρξη του πρωταθλήματος όμως η ομάδα του Ουζουνίδη ξεκίνησε ουσιαστικά από εκεί που έμεινε στο «Αμμόχωστος» (κόντρα στον Ερμή), δείχνοντας μια συνέπεια στην…ασυνέπεια.

Η κατάσταση στον ΑΠΟΕΛ είναι τραγική και δυστυχώς μοιάζει μη ανατρέψιμη, ακόμα κι αν απομακρυνθεί ο Ουζουνίδης ο οποίος με τις αδικαιολόγητες εμμονές του έκανε ακόμα πιο δύσκολη την κατάσταση. Σίγουρα, μια ενδεχόμενη αλλαγή προπονητή ίσως φέρει αλλαγή ψυχολογίας στον Αρχάγγελο όμως μόνο με τη ψυχολογία δεν μπορείς να πας και πολύ μακριά. Το πρόβλημα είναι βαθύτερο και «αγγίζει» τους πάντες στο οικοδόμημα του ΑΠΟΕΛ, όχι μόνο τους παίκτες και τον προπονητή. 

Ο ΑΠΟΕΛ έχει αδυναμίες σε κάποιες θέσεις όμως πρέπει να αναγνωρίσουμε ότι στο ρόστερ του διαθέτει κάποιες ποιοτικότατες μονάδες. Ωστόσο, ομάδα δεν έχει καταφέρει να γίνει ακόμα, παρά το γεγονός ότι ξεκίνησε προετοιμασία από τον περασμένο Ιούλιο. Η απειθαρχία και τα νεύρα είναι τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν τον φετινό ΑΠΟΕΛ.

Υποθετικά, ακόμα κι αν προσληφθεί νέος προπονητής, πόσο χρονικό διάστημα θα χρειαστεί για να φτιάξει μια ομάδα με όλη τη σημασία της λέξης; Μέχρι να το πετύχει ίσως χαθεί το τρένο του…τίτλου, καθώς η ομάδα έχει μείνει ήδη αρκετά πίσω.

Ακολουθούν δυο πολύ δύσκολα παιχνίδια με Ανόρθωση και Απόλλωνα, στα οποία ο ΑΠΟΕΛ θα είναι το αουτσάιντερ (βάσει της εικόνας που βγάζει), είτε έχει τον Ουζουνίδη στον πάγκο του είτε κάποιο άλλο προπονητή. Ο ΑΠΟΕΛ χρειάζεται ένα θαύμα για να καταφέρει να σταθεί όρθιος και να επιστρέψει δριμύτερος στη διεκδίκηση του τίτλου όμως δυστυχώς δεν φαίνεται φως στην άκρη του τούνελ.

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση