ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Μάτιτς:«Με πέντε λεπτά δεν κερδίζεις στην Ευρώπη»

Απογοητευμένος ο μέσος του ΑΠΟΕΛ κατανοεί πλήρως τον κόσμο

24sports team

24sports team

info@24sports.com.cy

Το ΑΠΟΕΛ έχασε με τα χέρια κάτω απόψε. Το 3-4 απέναντι στην Ντούντελανζ αντικατοπτρίζει πλήρως τον αγώνα και το γεγονός πως η ομάδα του Τόμας Ντολ έκανε ένα πολύ κακό παιχνίδι. Μόλις για λεπτά είδαμε το ΑΠΟΕΛ να παίζει το γνωστό του ποδόσφαιρο και σκόραρε τρία τέρματα. Μετά το τέλος του αγώνα ο Ούρος Μάτιτς παραχώρησε δηλώσεις στην ιστοσελίδα μας.

Διαβάστε αναλυτικά τα όσα ανάφερε:

Για τον αγώνα: «Μετά το πρώτο ημίχρονο, δεν έπρεπε να κάνουμε άλλα λάθη, προσπαθήσαμε, βγήκαμε μπροστά και πέντε λεπτά καλού παιχνιδιού στο δεύτερο μέρος δεν είναι αρκετά για να κερδίσεις ευρωπαϊκούς αγώνες κι αυτό ήταν ένα μάθημα για κάθε παίκτη όσον αφορά στο μέλλον», είπε αρχικά.

Για το αν υπήρξε υποτίμηση: «Όχι, δεν είναι θέμα υποτίμησης. Στο 2019 όλοι οι ποδοσφαιριστές παίζουν ποδόσφαιρο μαζί με Εθνικές και το επίπεδο είναι πάντα ψηλό. Δεν είναι σαν δέκα χρόνια πριν που επηρέαζε. Γνωρίζαμε τι είδους αντίπαλο είχαμε να αντιμετωπίσουμε. Πρέπει να τα έχουμε με τον εαυτό μας, να δούμε το πρόσωπο μας στον καθρέφτη. Δεν ήμασταν καλοί κι αυτό είναι το πρόβλημα».

Για τη συνέχεια των ομίλων: «Υπάρχουν ακόμη 5 παιχνίδια, θα τα δώσουμε όλα σε κάθε παιχνίδι. Δεν πρέπει να χάσουμε ξανά έτσι. Χρειαζόμαστε μία γρήγορη επαναφόρτιση και να έχουμε καλά στο μυαλό μας τι σημαίνουν τα ευρωπαϊκά ματς. Οφείλουμε να σηκώσουμε τα μανίκια και να ξεκινήσουμε δουλειά. Να σηκώσουμε ψηλά το κεφάλι, να κοιτάξουμε μπροστά στη διοργάνωση και μέσα απ’ αυτό να βγούμε πιο δυνατοί. Πρέπει να ηρεμίσουμε όλοι. Η ομάδα έχει ποιότητα. Χρειάζεται να μείνουμε ενωμένοι και να λειτουργήσουμε ως ομάδα. Ο ΑΠΟΕΛ είναι μεγάλος σύλλογος, πρέπει να κερδίσουμε παιχνίδια επειδή ο στόχος μας είναι να περάσουμε στην επόμενη φάση και σίγουρα δεν πρόκειται να τα παρατήσουμε».

Για το σύστημα και αν το ΑΠΟΕΛ θα αγωνιζόταν καλύτερα με τετράδα: «Δεν μπορώ να απαντήσω σε αυτό, δεν εμένα ή το σύστημα που παίζουμε, χρειάζεται να είμαστε πιο γενναίοι. Αποδείξαμε προηγουμένως και χρειάζεται να κάνουμε ριστάρτ».

Για τον κόσμο: «Αντιλαμβάνομαι την απογοήτευση και τα νεύρα των οπαδών και είναι απολύτως λογικό. Είναι πολύ δύσκολο για εμάς να αγωνιζόμαστε χωρίς τους οργανωμένους οπαδούς. Θέλω να τους πω ότι θα δώσουμε τα πάντα στα επόμενα παιχνίδια για αυτούς».

 

 

 

Τα νέα του ΑΠΟΕΛ είναι μια χορηγία της Ελληνικής Τράπεζας

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

X