ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Κετσετζόγλου: «Το θεωρώ απίθανο για ΑΠΟΕΛ και Μάνταλο»

Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 ο ρεπόρτερ της ΑΕΚ Αθηνών

Στο πλαίσιο της μεταγραφολογίας και της προσπάθειας για ενίσχυση στον ΑΠΟΕΛ, ένα από τα ονόματα που συνδέθηκε με τους «γαλαζοκίτρινους» είναι και αυτό του Πέτρου Μάνταλου. Στο πλαίσιο αυτό, ο ρεπόρτερ της ΑΕΚ Αθηνών, Κώστας Κετσετζόγλου μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 95,0 και στην εκπομπή «Κάνε παιχνίδι» με την Στέλλα Σωκράτους.

Τα κυριότερα σημεία:

«Ο Μάνταλος συνεργάστηκε με τον Μιλόγεβιτς στην ΑΕΚ και στον ΑΠΟΕΛ μπορεί να παίξει με ευχαίρεια. Δύσκολα όμως θα προχωρήσει κάτι την δεδομένη στιγμή. Είναι απίθανο να προχωρήσει τέτοια κίνηση. Ούτε η ΑΕΚ τον θέλει να φύγει αλλά ούτε και ο ίδιος. Το καλοκαίρι ίσως να μπορεί να γίνει κάτι αν αλλάξουν τα δεδομένα. Επίσης είναι και ψηλό το συμβόλαιο του παίκτη κοντά στις 800 χιλιάδες. Για να γνωρίζετε στο τέλος της περασμένης μεταγραφικής περιόδου ο Πέτρος ήθελε να φύγει και τον κράτησε προσωπικά ο Μελισσανίδης».

Για το αν υπολογίζεται από τον κύριο Αλμέιδα: «Ο Μάνταλος δεν είναι βασικός στην ΑΕΚ αλλά ως αλλαγή παίζει αρκετά, υπολογίζεται, έχει ένα συγκεκριμένο ρόλο και του αρέσει αυτό».

*Περισσότερα στο ηχητικό

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

ΑΠΟΕΛ: Συνεχίζει με Ντβάλι

ΑΠΟΕΛ: Συνεχίζει με Ντβάλι

Ο Γεωργιανός αποδέχτηκε πρόταση των γαλαζοκιτρίνων με μικρή μείωση και ανανεώθηκε η συνεργασία τους
Γιώργος Παττίχης
 |  ΑΠΟΕΛ