ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Καρφιά» ΑΠΟΕΛ προς Σαμπάλα: «Δεν λειτούργησε ως όφειλε»

Η ανακοίνωση των γαλαζοκιτρίνων για την αποχώρηση του Αργεντινού

Ανακοίνωση εξέδωσε ο ΑΠΟΕΛ, που ενημέρωσε σχετικά με την αποχώρηση του Φακούντο Σαμπάλα, αφήνοντας παράλληλα αιχμές για τη στάση του ποδοσφαιριστή το τελευταίο διάστημα.

Αναλυτικά:

Η εταιρεία ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (ΔΗΜΟΣΙΑ) ΛΤΔ ενημερώνει ότι έχει ολοκληρωθεί η συνεργασία μας, με τον Facundo Zabala αφού ο ποδοσφαιριστής εξάσκησε πρόνοια του συμβολαίου τερματίζοντας τη μεταξύ μας συνεργασία.

Η απόφαση του ποδοσφαιριστή εφαρμόστηκε χωρίς τη δέουσα και μέσα στο πλαίσιο της καλής θέλησης, προειδοποίηση προς την ομάδα μας.

Ταυτόχρονα ο ποδοσφαιριστής χωρίς να ενημερώσει, ήταν απών από τις προπονήσεις στις 27/06 και 28/06.

Σε σχέση με δηλώσεις του ποδοσφαιριστή περί μη κατάθεσης πρότασης επέκτασης συνεργασίας, ενημερώνουμε ότι ο εκπρόσωπος του ποδοσφαιριστή βρέθηκε στην Κύπρο τον Μάιο και όταν τον καλέσαμε για να συζητήσουμε επέκταση του συμβολαίου του ποδοσφαιριστή, απάντησε ότι θα προτιμούσαν να μπουν σε συζητήσεις μετά το τέλος του πρωταθλήματος. Συνάντηση υπήρξε τις επόμενες μέρες και με τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή όπου του μεταφέρθηκε η πρόταση της ομάδας μας, με αυξημένες οικονομικές απολαβές, αφού από πλευράς μας δεν επιθυμούσαμε να παραμένει το θέμα σε εκκρεμότητα. Γεγονός που παραδέχεται στις δηλώσεις του και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής. Εκεί διαφάνηκε και η αρνητική στάση των εκπροσώπων του, εξού και η «στεναχώρια» στην οποία αναφέρεται ο Zabala. Απάντηση στην πρόταση του ΑΠΟΕΛ, δεν δόθηκε ποτέ.

Ο ποδοσφαιριστής, επιστρέφοντας απο τις διακοπές του και συμμετέχοντας στις προπονήσεις της ομάδας, δεν ενημέρωσε ποτέ για την πρόθεση του να εξασκήσει την πρόνοια που υπήρχε στο τρέχον συμβόλαιο του. Αντιθέτως διαβεβαίωνε, για την παραμονή του.

Είναι ξεκάθαρο ότι η πλευρά του ποδοσφαιριστή, δε λειτούργησε ως όφειλε απέναντι στην ομάδα που του έδωσε την πρόσβαση προς το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο. Αυτό διαφαίνεται και απο την παραδοχή του ποδοσφαιριστή ότι μια μέρα πριν αναχωρήσει η αποστολή του ΑΠΟΕΛ για το βασικό στάδιο προετοιμασίας, αυτός χωρίς να ενημερώσει κανέναν απουσίαζε από την προπόνηση, ταξιδεύοντας για Ιταλία έτσι ώστε να καταλήξει σε συμφωνία με άλλη ομάδα.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

Στράβωσαν τα πάντα από την αρχή για τον ΑΠΟΕΛ και η πλέον η πρόκριση απομακρύνεται Live Score

ΑΠΟΕΛ: Στράβωσε από την αρχή...

Καλή ομάδα η Τζουργκάρντεν, «καυτή» έδρα το «Tele2Arena» όμως οι «γαλαζοκίτρινοι» θα μπορούσαν για κάτι καλύτερο
Σάββας Λαζανιάς
 |  ΑΠΟΕΛ