
Μεταγραφικές «σειρήνες» από την Ελλάδα για τον Γιούσεφ Ελ Αραμπί. Ο Μαροκινός επιθετικός φέρεται να βρίσκεται στο στόχαστρο του Πανιωνίου και της Καλαμάτας, όπως υποστηρίζουν ελλαδικά ΜΜΕ.
Πρόκειται για ομάδες που αγωνίζονται στη Superleague 2 και έχουν ως στόχο την επιστροφή τους στα σαλόνια της μεγάλης κατηγορίας. Εάν το φερόμενο ενδιαφέρον των συγκεκριμένων ομάδων εξελιχθεί σε κάτι πιο χειροπιαστό, είναι κάτι που θα διαφανεί το προσεχές διάστημα.
Ο Ελ Αραμπί δεσμεύεται με συμβόλαιο με τον ΑΠΟΕΛ μέχρι τον Μάιο του 2026, ωστόσο δεν είναι δεδομένο ότι θα παραμείνει και τη νέα σεζόν στην ομάδα της Λευκωσίας.
Τη λήξασα σεζόν ο Μαροκινός επιθετικός είχε 14 γκολ και εφτά ασίστ σε σύνολο 45 συμμετοχών, κατακτώντας το «χρυσό παπούτσι» στο πρωτάθλημα.