ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ινγκέμπριγκτσεν: «Δεν είναι έτσι που θέλουμε την ομάδα να παίζει»

Έχει μπόλικη δουλειά μπροστά του

Παραδέχθηκε πως ο ΑΠΟΕΛ που εμφανίστηκε στο ΓΣΠ απέχει πολύ από την ομάδα που θέλει να βλέπει ο Κόρε Ινγκέμπριγκτσεν, καθώς μετά το γκολ η αντίδραση της ομάδας δεν ήταν η πρέπουσα.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τον αγώνα: «Συγχαρητήρια στον Απόλλωνα. Παίξαμε καλά. Φτιάξαμε ευκαιρίες αλλά όπως και εκτός έδρας δε σκοράραμε και ξέραμε πως θα ήταν δύσκολο αν σκόραραν. Μετά το γκολ, είχαν τον έλεγχο, είχαν οργάνωση και ήταν πολύ δύσκολο. Χάσαμε τη συνοχή μας και ο κάθε παίκτης προσπαθούσε να γυρίσει το ματς από μόνος του. Δεν φαινόμασταν σαν ομάδα όπως έπρεπε. Πρέπει να δουλέψουμε πάνω στην οργάνωση του παιχνιδιού μας. Ο αντίπαλος πέτυχε δυο νίκες και άξιζε να περάσει. Πρέπει να κάνουμε όσα πρέπει για 90 λεπτά. Δεν είναι αυτός ο τρόπος που θέλουμε την ομάδα μας να παίζει μπροστά στο κοινό μας».

Για τις αλλαγές που έκανε: «Ήταν σημαντικό για κάποιους παίκτες να ξεκουραστούν. Θέλω να δίνω ευκαιρίες για να έχω εικόνα από όλους τους παίκτες που έχουμε στο ρόστερ. Φτιάξαμε πολλές ευκαιρίες στο πρώτο παιχνίδι όπως και σήμερα. Είναι ίσως και ένα θέμα έλλειψης αυτοπεποίθησης. Είναι διαφορετικό το στυλ παιχνιδιού μας τώρα και χρειάζονται χρόνο για να καταλάβουν πως θέλω να παίζουμε. Σήμερα χάσαμε αρκετά τη συγκέντρωσή μας μετά το τέρμα και για αυτό δεν παίξαμε καλά».

Για τα όσα ακούγονται για το ποδόσφαιρο: «Αυτά είναι πράγματα για να δει η ομοσπονδία. Δε θέλουμε να τα σκεφτόμαστε αυτά, υπάρχουν άνθρωποι που είναι εντεταλμένοι για αυτό. Εμάς η δουλειά μας είναι κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε για να προσφέρουμε στον κόσμο το θέαμα που θέλει να βλέπει. Το ποδόσφαιρο είναι σημαντικό για πολύ κόσμο».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

X