ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΑΠΟΕΛ: «Η Ομόνοια αρνήθηκε την αλλαγή ώρας»

Η ενημέρωση των «γαλαζοκιτρίνων» για το ντέρμπι της Δευτέρας

Θέση για την ώρα έναρξης του ντέρμπι της ερχόμενης Δευτέρας κόντρα στην Ομόνοια, παίρνει ο ΑΠΟΕΛ με ανάρτησή του στο twitter.

Οι «γαλαζοκίτρινοι» τόνισαν πως είχαν κάνει διαβήματα στην Cablenet για αλλαγή της ώρας έναρξης του αγώνα, απευθύνθηκε στην Ομόνοια για κοινό αίτημα, όμως η Ομόνοια απάντησε αρνητικά.

Ως εκ τούτου, κοινό αίτημα στην ΚΟΠ από τις δύο ομάδες για αλλαγή της ώρας του παιχνιδιού από 19.00 στις 17.00 δεν πήγε στην ΚΟΠ, διότι δεν θα γινόταν αποδεκτό.

Αναλυτικά:

Επειδή αρκετός κόσμος απευθύνεται κοντά μας ζητώντας να προχωρήσουμε σε διάβημα για αλλαγή της ώρας έναρξης του αγώνα της Δευτέρας, έτσι ώστε να δοθεί η δυνατότητα σε περισσότερο κόσμο να το παρακολουθήσει, οφείλουμε να ενημερώσουμε για τα εξής.

Από την μέρα γνωστοποίησης των νέων μέτρων επικοινωνήσαμε με την Cablenet, η οποία άμεσα εξέφρασε την θετική της πρόθεση για να μεταφερθεί η ώρα έναρξης από τις 19:00 στις 17:00. Αμέσως μετά απευθυνθήκαμε στην Ομόνοια για να προχωρήσουμε σε κοινό αίτημα αλλαγής της ώρας έναρξης.

Όμως από πλευράς Ομόνοιας η απάντηση ήταν αρνητική. Απόφαση την οποία σεβόμαστε. Ως εκ τούτου ως ΑΠΟΕΛ δεν μπορούσαμε να αποστείλουμε ένα τέτοιο αίτημα στην ΚΟΠ αφού από την στιγμή που δεν ήταν κοινό δεν θα γινόταν αποδεκτό.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

ΑΠΟΕΛ: Σκάβοντας το αυλάκι

ΑΠΟΕΛ: Σκάβοντας το αυλάκι

Στην αλλαγή της νοοτροπίας και στην επαναφορά του αγωνιστικού πνεύματος εστιάζει ο Σάββας Πουρσαϊτίδης
Γιώργος Παττίχης
 |  ΑΠΟΕΛ