ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Ευκαιρία... για όποιον την αρπάξει

Σάβιτς, Λαφράνς και Μιχαΐλοβιτς αγωνίζονται σε θέσεις που διαπιστώθηκαν αδυναμίες

Γιώργος Παττίχης

Γιώργος Παττίχης

pattichis@24sports.com.cy

Θέμα συζήτησης στις τάξεις των οπαδών του ΑΠΟΕΛ είναι η επιστροφή στο κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων, μαζί με τους υπόλοιπους συμπαίκτες τους, των Βουγιαντίν Σάβιτς, Κέβιν Λαφράνς και Ντράγκαν Μιχαΐλοβιτς.

Η τριάδα αυτή των ξένων παικτών δεν έχουν δικαίωμα να αγωνιστούν μέχρι το τέλος Δεκεμβρίου αφού δεν είναι γραμμένοι στην Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου.

Θα έχουν όμως την ευκαιρία να πείσουν τον Μικ Μακάρθι ότι αξίζουν μια θέση στις επιλογές του από τον Ιανουάριο και μετά.

Με βάση τα σημερινά αγωνιστικά δεδομένα ο ΑΠΟΕΛ έχει ανάγκη από ένα τουλάχιστον κεντρικό αμυντικό και οι Σάβιτς, Λαφράνς έχουν την εμπειρία και την ικανότητα για να δώσουν λύσεις.

Ο Ντράγκαν Μιχαΐλοβιτς εκτός του ότι μπορείς να δώσεις λύσεις στα δύο άκρα της άμυνας μπορεί να βοηθήσει σαν ανασταλτικός μέσος, σε μια θέση που ο Ανουάρ θα χρειαστεί ανάσες.

Ο Ατζίλι

Όσον αφορά στα αγωνιστικά νέα, ο Ατζίλι ταλαιπωρήθηκε από γαστρεντερίτιδα την Κυριακή και την Δευτέρα. Ο Ισραηλινός είναι καλά και προπονήθηκε χθες κανονικά. Αναμένεται να προλάβει τον αγώνα με τον Ολυμπιακό.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

Εξάδα ερχόμαστε...και βλέπουμε

Εξάδα ερχόμαστε...και βλέπουμε

Διπλό μες στην Πάφο...με τον ΑΠΟΕΛ να βεβαιώνει την βελτίωση του σε απόδοση και αποτελεσματικότητα που φέρνουν βαθμολογική ...
24sports team
 |  ΑΠΟΕΛ
Penalty…no penalty

Penalty…no penalty

Χρειάστηκε να περάσουν 4 λεπτά μέχρι να παρθεί η απόφαση για τη φάση
 |  ΑΠΟΕΛ