ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Εθνική vs ΑΠΟΕΛ... διπλό με τα μισά λεφτά!

Ο Σέρβος τεχνικός είχε πολύ χαμηλότερες απαιτήσεις αυτή τη φορά

Εφραίμ Γεωργίου

Εφραίμ Γεωργίου

georgioue@sppmedia.com

Στην Κύπρο έφθασε χθες αργά το βράδι ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς και από αύριο ξεκινά τις προπονήσεις με μοναδικό στόχο να επαναφέρει το ΑΠΟΕΛ στο σωστό δρόμο και να κατακτήσει τίτλους. Η δουλειά που έχει μπροστά του ο Σέρβος σε καμιά περίπτωση δεν είναι εύκολη όμως δηλώνει έτοιμος για τη μεγάλη πρόκληση που έχει μπροστά του.

Αυτή φυσικά δεν ήταν η πρώτη φορά που συνδέθηκε το όνομα του Σέρβου με το ΑΠΟΕΛ, ενώ πέραν απ’ τους «γαλαζοκίτρινους» ο Μιλόγεβιτς φαίνεται πως σε αρκετές περιπτώσεις βρέθηκε κοντά στην επιστροφή του στο νησί. 

Τελευταία αφορούσε τον πάγκο του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, όταν ο Νίκος Κωστένογλου απομακρύνθηκε. Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς είχε προταθεί στην Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου όμως το ποσό που ζητούσε ήταν αρκετά υψηλό (θα ήταν ο πιο ακριβοπληρωμένος προπονητής στο νησί). Η περίπτωση του δεν προχώρησε με τον Τιμούρ Κετσπάγια να είναι τελικά ο εκλεκτός.

Λίγους μήνες αργότερα ο Βλάνταν ήρθε τελικά στο νησί μας για λογαριασμό του ΑΠΟΕΛ χωρίς μάλιστα να έχει αντίστοιχα υψηλές απαιτήσεις. Αντιθέτως ο Σέρβος ήρθε στους «Γαλαζοκίτρινους» με τα μισά περίπου χρήματα από αυτά που θα λάμβανε ως τεχνικός της Εθνικής Κύπρου.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

Pregame με Αΐλτον

Pregame με Αΐλτον

Οι οργανωμένοι οπαδοί του ΑΠΟΕΛ τιμούν τον Βραζιλιάνο πριν το ντέρμπι με την Ομόνοια
 |  ΑΠΟΕΛ